Mes turime 158 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:331
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14330
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61656
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dovana motinoms – šokiai ir dainos

2015 m. gegžės 6 d. trečiadienis, Nr.44 (1468)

Prieš keletą metų po ilgos pertraukos atsidaręs restoranas „Beržuvis“ tampa ir kultūros židiniu. Čia savininkų Liudmilos ir Arvydo Zitikių bei vadybininko Lauryno Rudinsko dėka vyksta vis daugiau kultūrinių ir šviečiamųjų renginių. Apie vieną jų – Motinos dienai šokio studijos, vadovaujamos Daivos Gerojimaitės, surengtą koncertą ir norėčiau papasakoti.

Pasižiūrėti šventinio įvairaus amžiaus „Domino“ šokių studiją lankančių jaunųjų šokėjų koncerto atėjo ne tik šokančių vaikų mamytės, bet buvo matyti ir tėvelių bei tiesiog į gražų renginį atėjusių žmonių.

Kiekvieną kartą dalyvaudamas muzikiniame renginyje susimąstau, ką parašyti, o ypač, kai tą atlieka vaikai. Reikia viską matyti savo akimis ir kiekvienas savaip įvertins šokį. Juk koncertas tai ne konkursas, kuriame rimta teisėjų komisija vertina pasirodymą. Galiu pasakyti viena, kad vaikai šoko nuoširdžiai, net patys mažiausi, kuriems, ko gero, tai buvo pirmas koncertinis pasirodymas, stengėsi šokti kuo gražiau. O kaip gi kitaip, juk tarp žiūrovų sėdi patys nuoširdžiausi vertintojai ir sirgaliai – mamytės. Bet ne tik „Domino“ šokėjai šoko, bet grojo ir dainavo jaunimo grupė keistu pavadinimu, „Platmastika“, o baigėsi koncertas gėlių įteikimu mamytėms.

Gražios, jau tradicija tampančios, šventės laikas pralėkė labai greitai ir tai pats geriausias įvertinimas, nes kai laiko renginyje nejauti, kai jis neprailgsta, vadinasi, viskas buvo puiku.

Algis JAKŠTAS