Mes turime 313 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5463
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19323
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91680
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Geidžiamiausi išmanieji – už mažą „Pildyk“ kainą

2015 m. balandžio 29 d. trečiadienis, Nr.43 (1467)

Pavasaris – puikus metas pakeisti ne tik gyvenimo būdą ir garderobą, bet ir telefoną. Ypač, jei jau seniai norisi stilingo ir moderniausiomis funkcijomis aprūpinto išmaniojo.

Išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojai populiarius išmaniuosius telefonus „Samsung“ „S III Neo“ ir „Galaxy Core Prime LTE“ ar LG „Optimus L90“ ir „Optimus L70“ dabar gali įsigyti už gerą kainą, o jų pradinė įmoka - vos 1 Eur (3,45 Lt). Dar geriau – kartu su telefonu jie gauna patrauklų planą artimiausiems 2 metams, su kuriuo galės bendrauti į valias.

Pasiūlymo ir telefonų skaičius – ribotas, tad paskubėti tikrai verta!

 

Kad bendravimui nieko netrūktų

„Galimybę išsimokėtinai įsigyti geidžiamiausius išmaniuosius paprastai siūlydavome „Tele2“ klientams, tačiau dabar tokiu išskirtiniu pasiūlymu galės pasinaudoti ir „Pildyk“ draugai. Juk išmaniųjų šiandien reikia visiems – ir paaugliams, ir senjorams. Be to, kartu su telefonu mes siūlome visapusiškam bendravimui pritaikytą planą, tad būti „Pildyk“ draugų rate dabar – kaip niekada smagu“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Perkant vieną iš akcijos išmaniųjų telefonų, kiekvieną mėnesį su šiuo planu „Pildyk“ duos 800 min. pokalbių ir 10 000 SMS į visus Lietuvos tinklus bei 500 Mb naršymui internete.

Puikus pasiūlymas suteikia viską, ko reikia bendravimui – net nereikia užsisakinėti kito plano. Pasiūlymas kas 30 dienų atsinaujins automatiškai, tad sukti galvos dėl nieko nereikės! Tik nepamirškite kas 90 dienų sąskaitą papildyti bent 1 Eur, kad ji išliktų aktyvi.

O jeigu 500 Mb pasirodys per mažai – nieko tokio. Paslauga „Naršyk” leis užsisakyti tiek duomenų, kiek reikia ir norisi.

 

Išsirenki telefoną, ir daugiau jokių rūpesčių

Pasiimti išmanųjį telefoną už 1 Eur pradinę įmoką galės visi „Pildyk“ klientai, sudarę 24 mėn. sutartį. Vėliau kas mėnesį, kol galioja sutartis, už telefoną ir paslaugas atsiskaitoma pagal atsiunčiamą sąskaitą. Jos dydis prikaluso nuo pasirinkto telefono.

Pasirinkus „S III Neo“, sąskaita bus 12 Eur/mėn., „Galaxy Core Prime LTE“ – 10,5 Eur/mėn. Pasirinkus „LG Optimus L90“ reikės mokėti 11 Eur/mėn, „LG Optimus L70“ – tik 9 Eur/mėn.

 

Tinkamą išmanųjį ras kiekvienas

Kiek žmonių, tiek poreikių, tad savo draugams „Pildyk“ siūlo įvairių kategorijų išmaniuosius telefonus – favoritą ras kiekvienas.

„Samsung Galaxy S III Neo“ pradžiugins keturių branduolių 1,4 GHz procesoriumi ir 4,8 col. „Super Amoled“ ekranu. Tai – galingas išmanusis, tinkantis ir verslo poreikiams, nes leidžia patogiai naudotis „Microsoft Office“ programomis ir rengti virtualius susirinkimus. Beje, jo kamera gali pasigirti net 8 MP.

„Samsung G360F Galaxy Core Prime LTE“ traukia dėmesį įspūdingu anoduoto metalo 8,8 mm storio korpusu, yra patogus nešioti kišenėje ir itin elegantiškas. Galingais parametrais pasižymintis išmanusis turi ir tai, kas šiandien visiems ypač aktualu – 4G ryšio funkciją.

„LG L70“ – plonas ir glotnus telefonas su elegantiška apdaila, kuri bus maloni ne tik akiai, bet ir delnui. 4,5 colio IPS ekranas leidžia džiaugtis geros kokybės vaizdu, o speciali greitos nuotraukos funkcija – fotografuoti net ir telefonui veikiant miego režimu. Taigi, netikėtų kadrų niekada nebepraleisite.

„LG L90“ – dar galingesnis išmanusis, jo 1,2 GHz keturių branduolių procesorius leidžia dirbti sklandžiai ir sparčiai. Telefonas džiugina itin tikroviškai spalvas atkuriančiu 4,7 colių „TRUE IPS“ ekranu ir taip pat turi greito fotografavimo funkciją. Madingas blizgus korpusas suteikia telefonui dar daugiau išskirtinumo.

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt.

 
Reklaminis skydelis