Mes turime 209 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1931
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15930
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63256
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Didžiausios valymo paslaugų įmonės administracija pati ėmėsi generalinės tvarkos darbų

2015 m. balandžio 25 d. šeštadienis, Nr.42 (1466)

Valymo ir pastatų priežiūros paslaugų įmonė, UAB „Corpus A“, šį ketvirtadienį, balandžio 23 dieną, organizavo pirmąją savo veiklos istorijoje generalinės tvarkos dieną. Pabradės „Ryto“ gimnazijoje visai darbo dienai įprastą valymo paslaugų kompleksą pakeitė įmonės administracijos darbuotojų atliekama specializuota generalinio valymo akcija. 7344 kv. metrų gimnazijos patalpas „Corpus A“ administracijos komanda, kurią sudarė 50 darbuotojų, įsipareigojo išvalyti per aštuonias valandas.

„Mūsų įmonės komandos, kiekvieną dieną koordinuojančios didžiausią valymo specialistų būrį Lietuvoje, požiūris į teikiamas paslaugas privalo būti suformuotas praktinio supratimo apie tai, kaip tokios paslaugos teikiamos. Administracijos pozicija dėl kasdienės įmonės veiklos, kurią suformuoja įmonės galimybių ir klientų lūkesčių derinys turi būti pagrįsta ir realiai išbandytu darbu. Todėl visa UAB „Corpus A“ administracijos komanda ketvirtadienį dirbo Pabradėje ir savo pavyzdžiu parodė, kaip turi būti atliekami kokybiški valymo darbai“, – sakė įmonės generalinis direktorius Egidijus Sakalauskas.

Pasak jo, iš šios akcijos visi jos dalyviai turėjo naudos: administracijos komanda privalėjo įvykdyti visus kokybės reikalavimus ir taip geriau pažinti klientų poreikius, įmonės vadovai sau pasikartojo, iš ko bendrovė valgo duoną, o Pabradės „Ryto“ gimnazija gavo visą kompleksą specializuotų paslaugų – jas UAB „Corpus A“, laikydamasi socialinės atsakomybės įsipareigojimų, suteikė nemokamai.

Pabradės gimnazijai visą paslaugų paketą valymo paslaugas teikianti bendrovė dovanojo neatsitiktinai. Gimnazija yra viena iš nedaugelio ugdymo įstaigų, kurių švara rūpinasi išorinė įmonė. Kaip teigia E.Sakalauskas, pirkti valymo paslaugas iš rinkoje veikiančių šios srities profesionalų, – tai modernus ir kur kas ekonomiškesnis sprendimas, kurių daugelis šalies mokyklų vis dar nepagrįstai vengia.

Ketvirtadienį ugdymo įstaigoje plušėjusi komanda atliko kietos grindų dangos, sienų ir lubų generalinį valymą (atšveitimą), taip pat atliko ir langų valymą. Darbai buvo atliekami gimnazijos sporto salėje, valgykloje ir kitose patalpose.

„Savo darbu norime parodyti ir tai, kuo patalpų generalinis valymas skiriasi nuo kasdienio tvarkymo. Naudojome specializuotas chemines ir mechanines priemones, – taip pademonstruodami „išmanaus“ valymo galimybes, kurios svarbios atliekant generalinę tvarką. Siekiame esminio patalpų „atšviežinimo“, reikalingo ne tik dėl švaros ir estetikos, bet ir tam, kad gimnazijos patalpas vėliau būtų kur kas lengviau prižiūrėti ir eksploatuoti“, – iniciatyvą detalizuoja įmonės Kokybės skyriaus vadovė Inga Piliukaitienė.