Mes turime 412 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3756
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19957
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95987
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių liaudies teatras kviečia į premjerą!

2015 m. balandžio 11 d., šeštadienis, Nr.29 (1462)

Balandžio 19 d. 15.00 val. Švenčionėlių m. kultūros centre vyks Švenčionėlių liaudies teatro premjera – Rūtos Kvaščevičiūtės „Kodėl ir vėl?“ (režisierė Daiva Pošiūnienė).

Pasak režisierės, tai pasakojimas apie meilę, nes jos trokšta ir ieško visi. Juk vienišumas ir socialinė atskirtis tampa vis didesne problema senstančioje visuomenėje. Siužetas supintas ir iš šių dienų aktualijų, ir iš amžinųjų problemų, su kuriomis nuolat susiduria žmonija. Žmonių tarpusavio santykiai neretai būna aptemdyti dėl kai kuriems būdingų ydų, tačiau vis dėlto viršų paima gražūs jausmai.

Daiva Pošiūnienė pasidžiaugė, kad į šių metų spektaklio premjerą sėkmingai įsijungė ir debiutantai: Antanas Buinauskas, Alfonsas Ažubalis, Ilja Stolyarchuk bei Aurelija Šulgaitė. Kiti artistai jau daugiau ar mažiau pažįstami žiūrovams: Teresa Kuznecova, Daiva Pošiūnienė, Karina Ratabylskaitė, Jurijus Bučin. O Gražina Jarmalytė Švenčionėlių liaudies teatre vaidina nuo pat pradžių kieikviename spektaklyje.

„Iš gėrio, grožio, meilės teatrui gimsta spektakliai, kuriuose mūsų visų širdžių šiluma, sakė režisierė D.Pošiūnienė. – Tai – graži dovana bičiuliams ir žiūrovams“.

Taigi belieka tik gražiai priimti šią ypatingą dovaną ir susirinkti visiems į Švenčionėlių m. kultūros centro salę pasižiūrėti premjerinio spektaklio „Kodėl ir vėl?“.

„Švenčionių krašto“inf.

 
Reklaminis skydelis