Mes turime 267 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1697
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20241
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67567
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Seminaras mokytojams

2015 m. vasario 27 d., penktadienis, Nr.16 (1452)

Švenčionių r. papildomo ugdymo centro metodininkė Daiva Pilipavičienė ir Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos mokytoja Jolanta Razmienė įgyvendina projektą, kurio dėka surengė itin vertingą seminarą rajono mokytojams „Mokytojas vadybininkas. Pamokos vadyba“.

Charizmatiškosios lektorės Lidijos Laurinčiukienės patarimai, įžvalgos ir motyvacijos gali puikiai pasitarnauti ne tik pedagogams, bet ir kiekvienam žmogui, kuris nori tobulėti ir profesinėje veikloje, ir tarpusavio bendravime.

Lidija Laurinčiukienė – aukštųjų mokyklų dėstytoja, žurnalistė, ryšių su visuomene specialistė, asmenybės augimo ir tobulinimo trenerė, verslo ir švietimo organizacijų, valstybės tarnybos ir nevyriausybinių organizacijų konsultantė, moksleivių karjeros planavimo patarėja, konsultantė, užsiimanti organizacijos kultūros ir įvaizdžio kūrimo, efektyvios organizacijos vidinės ir išorinės komunikacijos, streso valdymo technikos, darbo su sunkiais klientais mokymais, nuo pirmųjų seminaro sekundžių prikaustė auditorijos dėmesį ir nepaleido nė akimirkai. Ji pasitelkė ir įvairias priemones bei pavyzdžius iš mūsų gyvenimo ir jos pačios patirties. L.Laurinčiukienė pabrėžė, kad mokytojas ugdo mokinius, kuriems teks dirbti su tokia įranga, technika, technologijomis, rinktis tokias profesijas, kurių dar nėra.

Šios lektorės vedami mokymai kartais vadinami vieno aktoriaus spektakliu, po kurio abejingų nebelieka.

„Švenčionių krašto“ inf.