Mes turime 537 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:8807
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15217
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96966
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ kviečia atsinaujinti – „Samsung“ išmanieji dabar už 1 eurą

2015 m. vasario 27 d., penktadienis, Nr.16 (1452)

Pavasarį visada norisi atsinaujinti, o dar smagiau, kai naujovės neištuština piniginės. Tuo galės įsitikinti išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientai – išmaniuosius „Samsung Galaxy Young 2“ jie gali įsigyti už 1 eurą, be jokių telefono mėnesio mokesčių.

Už tokią kainą telefonas suteikiamas kartu 2 metams užsisakant mokėjimo planą. Siūlomas geras paslaugų paketas leis pilnai panaudoti visas telefono galimybes. Su juo 800 min. pokalbių į visus tinklus Lietuvoje, 10000 SMS žinučių ir 500 Mb interneto naršymui kainuos tik 5,50 Eur/mėnesiui.

 

Išmanieji telefonai – jau ne prabanga

„Dar yra mitų, kurie daliai žmonių trukdo pereiti prie išmaniųjų telefonų – esą mygtukiniai yra pigesni, patogesni ir juos paprasta naudoti. Tačiau šiuolaikiniai išmanieji ne tik atveria daug daugiau galimybių, bet ir yra pritaikyti pradedantiesiems, taigi nesukelia jokių nepatogumų. Būtent toks yra „Samsung Galaxy Young 2“. Pasiūlėme klientams jį įsigyti už simbolinę kainą, tad visi, norintys atsinaujinti, galės drąsiai tai padaryti nepermokėdami“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Jei 500 Mb interneto duomenų mėnesiui būtų per mažai, galima užsisakyti paslaugą „Naršyk“ ir prisidėti papildomų duomenų. „Naršyk“ leidžia pagal poreikius pasirinkti ne tik reikiamą duomenų kiekį, bet ir galiojimo laiką.

Su paslauga „Naršyk“ 1 Gb duomenų parai dabar kainuoja tik 0,29 Eur, savaitei – 1 Eur, mėnesiui – 2,03 Eur.

 

Svarbiausia – tinkamas telefonas

Pažintį su išmaniaisiais smagu pradėti nuo telefono, specialiai pritaikyto pradedančiajam vartotojui.„Samsung Galaxy Young 2“ yra kompaktiškas, modernus ir aprūpintas visomis reikalingomis funkcijomis. Šis išmanusis turi vieno branduolio 1,0  GHz procesorių, 8,9 cm įstrižainės ekraną ir 3 MP kamerą.

Telefonas patiks tiek jaunesniems, tiek vyresniems vartotojams, jo naudojimas – labai paprastas ir patogus. Be to, „Samsung Galaxy Young 2“ traukia akį patraukliu dizainu – juodos arba baltos spalvos telefono nugarėlė yra apvilkta stilinga odos imitacija.

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt