Mes turime 595 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:11292
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29713
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:111462
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dovana „Tele2“ klientams – trys mėnesiai muzikos telefone nemokamai

2015 m. vasario 25 d., trečiadienis, Nr.15 (1451)

„Tele2“ savo klientams pasiūlė karališką dovaną – jie tris mėnesius savo telefonuose galės nemokamai klausytis muzikos internetu. Mokėti nereikės nei už muzikos paslaugą „Deezer“, nei už jos sunaudojamą mobilųjį internetą. Tai – geriausia galimybė išbandyti legalią ir patogią prieigą prie didžiausios internete 35 mln. muzikos kūrinių fonotekos.

 

Pasaulio ir Lietuvos atlikėjai tavo telefone

„Deezer“ – tai programėlė internete, leidžianti pasiekti viso pasaulio muziką. Paslauga 2006 m. buvo sukurta Prancūzijoje. Šiandien ja aktyviai naudojasi 16 mln. vartotojų. Paslauga veikia 182 šalyse, jos fonotekoje – 35 mln. dainų, 30 tūkst. radijo stočių, apie 100 mln. vartotojų sukurtų grojaraščių.

„Žmonėms patinka, kad galima už mažą kainą neribotai klausyti muzikos. Ypač – kai paslaugą galima išbandyti nemokamai ir įsitikinti tuo asmeniškai. Kaip „Deezer“ privalumus klientai įvardija patogų naudojimąsi, puikų muzikos pasirinkimą, daug lietuviškos muzikos ir gerą pagalbą atrandant negirdėtų atlikėjų“, – sakė Daiva Matukienė, „Tele2“ prekės ženklo vadovė.

„Deezer“ muzikos redaktoriai stengiasi, kad visi naujausi albumai iškart atsidurtų pas juos. Dažnai jie atsiduria grojaraščiuose dar prieš oficialų pristatymą. Taip pat redaktoriai daug dirba su kiekvienos šalies muzikantais – „Deezer“ jau yra daug lietuviškų grupių muzikos, o muzikantai sudaro savo mėgstamų dainų grojaraščius.

 

Patogus ir pigus būdas klausytis muzikos

Nemokamai pradėti naudotis „Deezer“ yra labai paprasta, tereikia:

· Užsisakytipaslaugą salone arba savitarnos svetainėje mano.tele2.lt, nurodant savo el. pašto adresą. Nurodytu adresu bus išsiųstas laiškas su slaptažodžiu;

· Atsisiųsti„Deezer“ programėlę iš „Google Play“, „AppStore“ arba „Windows Marketplace“;

· Prisijungtiprie programėlės naudojant nurodytą el. pašto adresą ir gautą slaptažodį.

„Pasiūlius „Deezer“, mūsų klientams neliko jokių kliūčių muzikos klausytis legaliai, patogiai ir nepermokant. Norime, kad žmonės tuo įsitikintų patys, tad dovanojame galimybę net tris mėnesius muzikos klausytis visiškai nemokamai. Patogi galimybė klausytis muzikos legaliai mažins ir piratavimą“, – pasakojo D. Matukienė.

Pasiūlymu gali pasinaudoti visi „Tele2“ klientai, kurie paslaugomis naudojasi pagal sutartį ir nebuvo užsisakę „Deezer“ per pastaruosius 6 mėnesius.

Baigiantis 3 mėn. nemokamo užsakymo laikotarpiui, klientai gaus SMS žinutę, informuojančią apie galimybę atsisakyti paslaugos prisijungus prie savitarnos svetainės arba apie tai pranešus salone.

Paslauga nebus brangi ir tada. Už 7,49 Eur/mėn vartotojai gauna „Deezer Premium+“ narystę su nemokamu interneto srautu. Narystę galima užsisakyti ir be neribotų duomenų – už 5,79 Eur/mėn.

„Deezer Premium +“ galima užsisakyti ir kartu su kitomis paslaugomis – 300 minučių pokalbių ir 1000 SMS į visus Lietuvos tinklus bei 1 GB duomenų naršymui. Paketo mėnesio mokestis – vos 8,40 Eur/mėn.

Tai – tikrai maža kaina už galimybę neribojant savęs ir netaupant interneto bet kur ir bet kada klausytis norimos muzikos, kartu neskriaudžiant atlikėjų.

Visi jie gauna atlygį už „Deezer“ grojamas dainas. Jis mokamas ir Lietuvos atlikėjams. Muzikantams skiriama dalis visų iš paslaugos prenumeratorių ir reklamos pirkėjų gaunamų lėšų.

Daugiau apie „Tele2“ ir „Deezer“ pasiūlymą galima sužinoti bendrovės prekybos salonuose visoje Lietuvoje ir svetainėje internete www.tele2.lt.