Mes turime 411 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3990
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20191
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96221
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pagerbti rajono verslininkai

2015 m. sausio 28 d., trečiadienis Nr.7 (1443)

Praėjusią savaitę Švenčionyse „Beržuvio“ restorane iškilmingoje aplinkoje vyko tradicinė verslininkų pagerbimo šventė. Pirmosiose šventėse sėkmingiausiai dirbusiems ir daugiausiai pasiekusiems verslininkams būdavo steigiamos nominacijos. Vėliau nominacijų atsisakyta, ir šventė tapo dar betarpiškesnė, šiltesnė. Tradiciškai į ją kviečiami stambesni verslininkai, ženkliai pildantys rajono biudžetą mokesčiais, suteikiantys rajono žmonėms darbo ir dosniai aukojantys labdarai, kurios teikimą rajone organizuoja Švenčionijos labdaros ir paramos fondas.

Gausiai susirinkusius į šventę verslininkus pasveikino šios tradicijos iniciatorius rajono meras Vytautas Vigelis. Jis išreiškė pagarbą gėrybes kuriantiems ir gausinantiems verslo žmonėms, padėkojo už jų indėlį į rajono vystymą ir dosnumą aukojant Švenčionijos labdaros ir paramos fondui, taip pat pasidžiaugė sėkmingais 2014 metais, geru biudžeto įvykdymu. Tai – įvairių sričių darbuotojų bendrų pastangų rezultatas, ypač didelis – verslininkų, kurie yra tarsi visų procesų variklis. Už ypač didelį indėlį ir dosnumą teikiant labdarą meras įteikė verslininkams padėkas, iš anksto atsiprašęs tų, kuriems yra erdvės vystyti savo veiklą ir siekti verslo aukštumų. Vakaro svečiams meras palinkėjo jaustis taip, kaip turi jaustis tie, kas valdo rajoną. Juk kiekvienas savo asmeniniu indėliu prisidedantis prie rajono dabarties ir ateities kūrimo faktiškai dalyvauja ir valdyme.

Po trumpos oficialios dalies Verslo ir turizmo informacijos centro direktorė Violeta Čepukova pakvietė susirinkusius tiesiog švęsti: pabendrauti tarpusavyje, pasiklausyti geros muzikos, dalyvauti smagioje „Žuvienės pašiūrės“ iš Anykščių programoje – garsiojo „Anykščių vyno“, kuriuo buvo vaišinami aukščiausi svečiai Lietuvos pirmininkavimo ES laikotarpiu, degustacijoje ir pasiklausyti Balio Karazijos vyndarystės istorijos, kuri yra puiki verslo pamoka. Tiesiog pailsėti, kad prasidėjusiais metais vėl kibtume į darbus.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ

 
Reklaminis skydelis