Mes turime 351 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4699
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14886
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90916
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mums jau 17!

2015 m. sausio 14 d., tečiadienis Nr.3 (1439)

Kiekvienais metais, artėjant gražiausioms metų šventėms, sporto klubas „Liūto narvas“ suburia visus į jaukų ir artimą širdžiai bei sielai renginį, kuriame su šypsena būna kiekvienas. Kalėdinis sporto renginys pavadintas skambiai - „Mums jau 17!“. Ir vyko jis gruodžio 17 dieną. Kodėl? Todėl, kad sporto klubas gyvuoja jau 17 metų. Sunku patikėti, kad jau prabėgo tiek daug metų nuo klubo įkūrimo, tačiau organizatoriai ir sporto klubo vadovai Irina ir Dainius Burokai džiaugiasi augančiais gyvavimo metais ir didėjančiu sportuojančiųjų skaičiumi.

Renginyje vyko daugybė veiklų, į kurias buvo įtraukti visi. Patys mažiausieji dalyviai beveik visą vakarą žaidė krepšinį, vėliau – kvadratą, o galiausiai – net mini biliardą – energijos užteko visam vakarui. Merginos ir moterys visą vakarą šoko ir daug šypsojosi. Visų pirmiausiai pasirodė aerobinės gimnastikos grupė „Liūtės“, iškart po jų – svečiai iš Švenčionėlių – Renatos Grigianecienės vadovaujama zumbos šokių grupė. Galiausiai šokiu visus pasveikino ir vyresniosios „Liūtės“ kartu su savo vadove Irina Burokiene. Renginiui prasidėjus su juoku ir šypsena, gera nuotaika tvyrojo ore visą laiką. Moterys visą vakarą šoko ir sportavo vadovaujamos Irinos ir Renatos. Vyrai tuo tarpu taip pat neliūdėjo – jiems vyko draugiškos jėgos ištvermės varžybos, kurios susidarė iš atsispaudimų nuo grindų, prisitraukimų ant skersinio, atsispaudimų nuo lygiagrečių ir savo svorio štangos spaudimo gulint. Buvo dvi amžiaus grupės: nuo 15 m. iki 20 m. bei nuo 20 m. ir vyresni. Kaip gi varžybos be apdovanojimų - jaunesniųjų amžiaus grupėje pirmąją vietą užėmė Jevgenij Travkin, antrąją – Domantas Juška, o trečiąją – Eglė Turakevičiūtė – vienintelė panelė dalyvavusi šiose varžybose. Suaugusiųjų amžiaus grupėje pirmąją vietą užėmė Romas Turakevičius, antrąją – Vladimir Kornejev, o trečiąją – Valerij Rutkovskij. Nugalėtojus apdovanojo klubo vadovas Dainius Burokas, kuris taip pat išbandė savo jėgas šiose varžybose.

Kalėdinė sporto šventė pasibaigė smaližiaujant, juk nebūna gimtadienio be torto. Dalyviai namo išvažiavo kupini geros nuotaikos ir su šypsena veide. Organizatoriai labai džiaugiasi, kad į renginį atvyko daug žmonių, kurie nepabūgo prasto oro ir praleido vakarą prasmingai. Išlydėję sporto klubo lankytojus atostogų, Irina ir Dainius Burokai džiūgaujančia širdimi vis prisimindavo smagias renginio akimirkas. Taip pat sporto šventės dalyviai ir ypač vadovai taria didelį ačiū Švenčionių profesinio rengimo centro direktorei Mildai Gustienei-Vilniškei už suteiktas patalpas ir šiltą priėmimą.

Sporto klubas 2014 metus išlydėjo ne tik surengdamas Kalėdinę sporto šventę. Kūno kultūros ir sporto departamente prie Lietuvos Respublikos vyriausybės Dainius Burokas buvo apdovanotas padėka už kokybišką darbą ir Muay-Thai (Tailando bokso) populiarinimą Lietuvoje. Padėką įteikė ir pasveikino Muay-Thai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas. Taip pat Kalėdinio Muay-Thai turnyro metu, kuris vyko Kaune, Dainius Burokas buvo įvertintas ir pagerbtas kovotojo statulėle už ilgalaikį teisėjavimą varžybose.

Jovita BUROKAITĖ

 
Reklaminis skydelis