Mes turime 311 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3612
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13799
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89829
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Policija surado dingusį vyrą, kuris žvarbią naktį klaidžiojo miesto gatvėmis

2015 m. sausio 10 d., šeštadienis Nr.2 (1438)

Švenčionių rajone pastarosiomis naktimis termometro stulpelis nusileisdavo iki 17-21 laipsnių šalčio. Esant tokiam orui, vargu ar galima žmogui ilgai išbūti be šilumos.

Švenčionių rajono policijos pareigūnai trečiadienio ryte sulaukė Švenčionėlių miesto gyventojos pranešimo, kad sausio 6 d.,apie 23.00 valandą iš namų išėjo jos 72 metų vyras, turintis atminties sutrikimų, ir nesugrįžo. Moteris paaiškino, kad vyras blogai vaikšto ir išėjo ne šiltai apsirengęs, t.y. vasarine kepure, pavasarine striuke, kelnėmis, batais.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paieškas. Ieškodami dingusio vyriškio, policijos pareigūnai panaudojo visas policijos pajėgas ir priemones. Paieškoje dalyvavo visi Švenčionėlių miesto nuotolinėje darbo vietoje dirbantys pareigūnai. Į pagalbą buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi.

Švenčionėliškio paieškos vyko didžiojoje Švenčionėlių miesto dalyje, Žeimenos upės pakrantėse ir jos prieigose, taip pat netoli dingusio gyvenamosios vietos.

Policijos pareigūnams vertingos informacijos suteikė miestelėnai, kurie nurodydavo vietą, kur matė paklydėlį. Jau netrukus vyras buvo surastas gyvas, tačiau labai pavargęs ir sušalęs. Vyras buvo perduotas medikams, apie jo suradimą pranešta giminaičiams.

Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pareigūnai dėkoja visuomenei už pagalbą.

 
Reklaminis skydelis