Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1588
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11775
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87805
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajono meras išliko aukštame poste

2015 m. sausio 10 d., šeštadienis Nr.2 (1438)

Nuo pat Lietuvos įstojimo į Europos Sąjungą mūsų rajono meras Vytautas Vigelis LR Vyriausybės paskyrimu atstovauja Lietuvai ES Regionų komitete, dalį laiko dirbo ir Briuselyje bei strasbūre. Jo kadencija jau buvo pratęsta. 2014 metų pabaigoje, gruodžio 23 d., Vyriausybės nutarimu „Dėl Lietuvos Respublikos kandidatų į Europos Sąjungos regionų komiteto narius“ Vytautas Vigelis patvirtintas dar vienai kadencijai 2015-2020 m.

Europos Sąjungos (Nicos) sutartimi nustatytas Lietuvos delegacijos narių skaičius - 18 - devyni tikrieji ir devyni pakaitiniai nariai. Vytautas Vigelis paskirtas tikruoju nariu.

Užsienio reikalų ministerija jau pranešė atitinkamoms Europos Sąjungos institucijoms apie Lietuvos Respublikos Vyriausybės teikiamus Regionų komiteto narius.

Šaliai atstovauti Vyriausybė patikėjo patyrusiems politikams. Delegacijoje yra ilgamečiai merai Ričardas Malinauskas, Povilas Žagūnis, Virginijus Komskis.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis