Mes turime 267 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2363
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20907
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68233
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdos mažųjų Kiškučių grupėje

2015 m. sausio 7 d., trečiadienis Nr.1 (1437)

Jau 21 metai Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazija draugauja su Vokietijos Oitino miesto J.H.Foso gimnazija. Kas antrą rudenį Švenčionys sulaukia svečių grupės iš Vokietijos. O Zigmo Žemaičio gimnazijos mokiniai Vokietiją aplanko pavasarį.

Šiais metais rugsėjį atvyko 10 žmonių delegacija. Tarp Jų 8 mokiniai ir 2 lydinčios mokytojos. Svečiai buvo supažindinti su gražiausiais Lietuvos bei Švenčionių rajono kampeliais.

Už svečių priėmimą gimnazijoje buvo atsakinga anglų kalbos mokytoja metodininkė Diana Galatiltienė. Ji labai susidraugavo su savo bendraamže mokytoja Katharina Billker. Katharina lankėsi Švenčionių lopšelyje-darželyje „Gandriukas“, kur Kiškučių grupę lanko Dianos Galatiltienės dukrytė. Mokytoja Katharina pažadėjo vaikučių grupei atsiųsti priemonių, žaislų ir pan.

Gruodžio 15 d. Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazija sulaukė gausių Kalėdinių dovanų iš Vokietijos. Staigmena laukė ir mažųjų Kiškučių grupės. Draugai iš Vokietijos atsiuntė įvairių dėlionių, įdomių žaidimų (pingvinukų salą, limpakojus, kamuoliukų trasą ir kt.) ir daug visokių priemonių (plastilino, kreidelių, pieštukų, popieriaus, akvarelės, flomasterių).

Kiškučių grupės auklėtoja Dalia Kurcevič, vaikų tėveliai, o svarbiausia vaikučiai džiaugiasi naujomis nuostabiomis dovanomis ir dėkoja mokytojai Dianai Galatiltienei už nuostabią pažintį, už galimybę vaikams dar prieš pat Kalėdas pasidžiaugti Vokietijos „Kalėdų Senelio“ dovanomis. Tokiomis akimirkomis supranti, kad Kalėdos tikrai stebuklų metas.

Švenčionių lopšelio-darželio „Grandriukas“ Kiškučių grupės tėveliai