Mes turime 281 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2606
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12793
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88823
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Gelmė“ - superfinale

2014 m. gruodžio 20 d. trečiadienis Nr. 96 (1434)

Praėjusio sekmadienio vakarą TV3 eteryje vyko projekto „Lietuvos talentai“ antrasis finalas. Tiesioginiame eteryje ant scenos žengė įvairūs talentai: šokėjai, dainininkai, muzikantai, dresuotojai... Mūsų rajonas šįkart turėjo už ką „sirgti“ ir nekantriai laukė savo kolektyvo - Pabradės meno mokyklos šiuolaikinio šokio grupės „Gelmė“ pasirodymo. „Lietuvos talentų“ projekto kūrėjai stebėjosi, kaip mažame miestelyje galima suburti tokį didelį ir puikiai šokantį kolektyvą. Mūsų rajono gyventojai, ypač jaunimas, didžiuojasi šiuo kolektyvu, skinančiu pergales pasauliniuose konkursuose, garsinančiu mūsų rajono vardą pasaulyje. Talentinga, reikli ir labai mylinti vaikus ir šokį vadovė Agnė Rickevičienė įkvepia jaunuosius šokėjus ir sunkiam darbui, ir pergalėms. Turbūt niekas neabejojo „Gelmės“ pergale ir „Lietuvos talentuose“.

Į superfinalą pateko „Čili“ vaikinų pučiamųjų grupė ir Pabradės meno mokyklos šiuolaikinio šokio grupė „Gelmė“, pelniusi begalę žiuri komisijos narių komplimentų. Marijonas Mikutavičius sakė mielai pasirodytų su šia grupe nors dabar.

Superfinale „Gelmės“ šokėjai tęs kovą dėl pagrindinio prizo – 15 000 eurų. Pabradės meno mokyklos direktorė Ramunė Nargelienė, „Gelmės“ vadovė Agnė Rickevičienė ir visi šokių kolektyvo nariai nuoširdžiai dėkoja juos visapusiškai palaikiusiems: Švenčionių rajono savivaldybės merui Vytautui Vigeliui, Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus vedėjai Danutei Vigelienei ir vyriausiajai specialistei Rūtai Baliukonienei, UAB „Intersurgical“ direktoriui Sigitui Žvirbliui, UAB „Svirka“ direktoriui Vytautui Bulkai, Pabradės „Ryto“ gimnazijos direktorei Laimai Markauskienei, Pabradės „Žeimenos“ gimnazijos direktorei Katažinai Matiusovič, Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos direktorei Danutei Čepulienei ir pavaduotojai Daivai Jasiulionienei, Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos direktorei Daivai Veronikai Gaidamavičienei. „Gelmės“ kolektyvas taip pat labai dėkoja padėjusiems gražiai atrodyti scenoje ir siekti pergalės: Valdemarui Paškevič – už muzikinį apipavidalinimą, Karenui Saakianui ir Justinui Pravluckiui – už muzikinį pritarimą, Inai Avreicevič ir Daliai Smirnovai – už grimą, Irinai Vinik, Eglei Šnurovai ir Alai Losinskai – už šukuosenas.

Marijai Rakovskienei, Lenai Ivanovai, Marijai Berezovskajai, Andrej Jameljanov, Vadimui Mačiulaičiui, Alinai Gripinskai, Ingai Stelmokienei ir visiems šokėjų tėveliams už pagalbą kolektyvo įvaizdžiui sukurti.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis