Mes turime 147 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:145
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14144
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61470
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Partizanų g. Švenčionėliuose tapo šalutine

2014 m. gruodžio 17 d. trečiadienis Nr. 95 (1433)

Metų metais buvo įprasta, kad Švenčionėliuose, važiuodami link „Maltosos“ Partizanų gatve, galėjome būti ramūs – važiuojame pagrindine gatve, ir važiuojantys iš kairės ar iš dešinės turi mus praleisti. Bet prieš kurį laiką Vilniaus regiono keliai sankryžoje prie Mindaugo gimnazijos pakeitė gatvių pirmumą ir dabar pagrindine tapo Slėnio g., tad išvažiuodami iš Partizanų g. vairuotojai turi praleisti Slėnio gatve važiuojančias transporto priemones. Atsargūs ar atidūs turi būti ir važiuojantys Vilniaus g. iš hipodromo pusės, nes ši Vilniaus gatvė dabar tapo šalutine.

Jokių pretenzijų Vilniaus regiono keliams dėl pasikeitusios eismo situacijos, žinoma, nėra, nes visur pastatyti kelio ženklai ir atidesniems vairuotojams dėl to neturėtų kilti nesusipratimų, bet kol kas net ir važiuodami pagrindine gatve būkite atsargūs, nes kitas vairuotojas tiesiog iš įpratimo, nekreipdamas dėmesio į ženklus, iš šalutinės gatvės gali įvažiuoti kaip iš pagrindinės, o tada nelaimės išvengti tikrai nepavyks. Atsargumas dar niekam niekados nepakenkė, ne veltui sakoma: „Kas pats saugosi, tą ir Dievas saugo“.

Algis JAKŠTAS