Mes turime 375 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2665
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18866
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94896
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Prizinės vietos pakelia ūpą siekti daugiau

2014 m. gruodžio 3 d. trečiadienis Nr. 91 (1429)

Rudenį gausu įvairiausių festivalių ir konkursų, kuriuose aktyviai dalyvauja Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos šiuolaikinio – modernaus šokio kolektyvas „Šėlsmas“. Spalio pabaigoje sugrįžęs iš tarptautinio festivalio „Keliaujantis festivalis“ Taline, nusiraminti nuo teigiamų emocijų neketino ir prabėgus mėnesiui savo jėgas nusprendė išbandyti Panevėžyje vykstančiame tarptautiniame šiuolaikinių šokių festivalyje – konkurse „HAPPY with DANCE“, contemporary dance stiliuje. Į konkursą vyko dvi jaunučių ir jaunių kolektyvo „Šėlsmas“ grupės. Griežti teisėjų vertinimai, stiprūs kitų kolektyvų pasirodymai šokėjų neišgąsdino, jaudulys kojos pakišti nesuspėjo. Pasak šokėjų, taip gera buvo šokti, kad jaudulį visai pamiršo. Džiaugiausi jų pasirodymu ir aš, jų mokytoja Edita Račinskienė. Jautėmės džiugiai neveltui, paskelbus rezultatus, paaiškėjo, kad kolektyvo „Šėlsmas“ mėgėjų programą besimokančios šokėjos buvo įvertintos I vietos diplomu, o jauniai – II vietos diplomu. Tad prizinės vietos mums pakėlė dar didesnį ūpą dirbti daugiau.

Tobulėti visada yra kur, o mokytis iš kitų, dalyvauti festivaliuose, konkursuose, koncertuose šokėjui neišvengiamai būtina. Tad labai ačiū supratingiems ir pareigingiems tėveliams, kurie paremia savo vaikus finansiškai, taip pat labai ačiū Švenčionių Z.Žemaičio gimnazijos vairuotojui Rimui Vaiškūnui už saugią ir smagią kelionę.

Edita RAČINSKIENĖ

 
Reklaminis skydelis