Mes turime 337 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2750
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27880
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75206
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ senjorams patogius telefonus siūlo už 9 Lt

2014 m. rugsėjo 24 d. trečiadienis Nr. 72 (1410)

Norėdama, kad senjorai bendrautų patogiai ir daugiau sutaupytų, telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ vyresnių klientų poreikiams pritaikytus telefonus „Alcatel 20.00“ pasiūlė už dar mažesnę kainą, nei anksčiau. Kartu užsisakant ryšio planą „Pigiau“, telefoną galima nusipirkt už 9 Lt (2,61 Eur), be jokių papildomų mokesčių.

 

Puikus kainos ir kokybės santykis

Senjorams naudojantis ryšiu dažnai svarbūs du dalykai: paprastas naudoti telefonas ir nebrangios ryšio paslaugos. Žinodama savo klientų poreikius, „Tele2“ senjorams paruošė pasiūlymą, kuriame kainos ir kokybės santykis yra itin geras.

„Pastebėjome, kad senjorai ieško paprasto, patogaus ir ilgaamžio telefono modelio. O renkantis ryšio planą, jiems svarbi paslaugų kaina, kad galima būtų laisvai bendraut. Kad klientai galėtų su artimaisiais ir draugais bendrauti neribodami savęs ir be vargo, parengėme pasiūlymą, kuris nudžiugins daugelį senjorų“, – teigė Daiva Matukienė, „Tele2“ prekės ženklo vadovė.

Planą „Pigiau“ pasirinkusiems ir 24 mėn. sutartį pasirašiusiems senjorams „Tele2“ pasiūlymas suteikia galimybę telefoną „Alcatel 20.00“ įsigyti vos už 9 Lt vienkartinę įmoką, nemokant jokio mėnesinio telefono mokesčio.

Planas „Pigiau“ suteiks neribotą pokalbių ir SMS žinučių kiekį į visus Lietuvos tinklus vos už 21 Lt (6,08 Eur) per mėnesį.

 

Patogus ir praktiškas telefonas

„Alcatel 20.00“ vyresni „Tele2“ klientai jau spėjo pamėgti ir įvertinti jo patogumą. Telefonas išsiskiria elegantišku dizainu. Galima rinktis vieną iš dviejų spalvų – juodą arba baltą.

Didžiausias telefono privalumas – paprastas ir patogus valdymas. Mobilusis atrakinamas šoninio mygtuko pastūmimu, o dideli mygtukai su aiškiai matomais skaičiais ir apšviečiama klaviatūra leidžia lengvai surinkti reikiamą telefono numerį ir tamsoje.

Telefono ekranas yra didelis, ryškus, ir spalvotas, jame galima pasirinkti itin stambų šriftą. Taip pat yra balsu įgarsintos mygtukų reikšmės. Ši funkcija labai naudinga prasčiau matantiems žmonėms.

Senjorų patogumui naujame „Alcatel“ modelyje yra įmontuotas dvigubas mikrofonas ir garsiakalbis. Jie užtikrina gerą garso kokybę, ir pašnekovai gerai girdi vienas kitą.

Ypač svarbi telefono funkcija – SOS mygtukas, leidžiantis jaustis saugiau. Telefone taip pat yra įmontuotas radijas ir LED žibintuvėlis, įjungiamas atskiru mygtuku – greita ir patogu.

Telefono bateriją yra patogu įkrauti – jis turi tam skirtą specialų stovą.

„Tele2“ pasiūlymas TELE2 salonuose galioja 60 metųir vyresnio amžiaus žmonėms. Telefonųskaičius ribotas.

Apie šį bei visus kitus „Tele2“ pasiūlymus galima sužinoti artimiausiame bendrovės salone arba nemokamu klientų aptarnavimo numeriu 117.