Mes turime 351 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2783
mod_vvisit_counterŠią savaitę:35159
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:116908
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Iš Elektrėnų – su keturiolika medalių ir taure

2014 m. rugsėjo 20 d. šeštadienis Nr. 71 (1409)

Švenčionių rajono žmonių su negale komanda rugsėjo 11 dieną dalyvavo Vilniaus apskrities sporto žaidynėse Elektrėnuose. Ši išvyka mums buvo labai sėkminga, nes laimėjome 14 medalių ir komandinę taurę. Puikūs rezultatai rodo, kad mūsų rajone yra gana aukštas sportinis parengimas, o žmonės su negale nėra tokie silpni kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Šiose varžybose dalyvavo komandos iš šešių rajonų. Varžybos rengiamos kasmet ir mes, švenčioniškiai, iš jų visada grįžtame su laimėjimais. Tačiau tokio medalių derliaus kaip šiemet dar nebuvo. Norėtumėm organizatoriams padėkoti už gerai surengtas varžybas, vertingus prizus, dalyviams – už pastangas, kad nepaisant savo negalės, kiekvienas iš jų stengėsi, dalyvavo ir laimėjo. Mūsų komandoje buvo 16 žmonių, kuriais aš didžiuojuosi, kad neišsigando krūvių ir, nepaisydami savo sveikatos problemų, atidėję kitus reikalus, varžybose pasirodė labai gerai.

Dėkojame ir Švenčionių rajono savivaldybės administracijai už suteiktą transportą ir nuolatinį rūpinimąsi kasdienine mūsų veikla.

Spalio 16 d. planuojame surengti žmonių su negale sporto šventę mūsų rajone ir vėl pasikviesti svečių iš Ignalinos rajono. Pirmą kartą pas mus žada viešėti ir svečiai iš Baltarusijos. Jeigu kas nors norėtų paremti šį renginį, skambinkite Tadeušui Šimkovičiui, Švenčionių r. žmonių su negale draugijos pirmininkui, telefonu: 8 652 17873.

Tadeušas ŠIMKOVIČIUS