Mes turime 418 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4089
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14276
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90306
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Karaokės šventė Pavoverėje

2014 m. rugsėjo 6 d. šeštadienis Nr. 67 (1405)

Rugpjūčio 29-ąją į Pabradės miesto kultūros centro Pavoverės filiale organizuotą šventę susirinko gražus būrys vaikučių ir tėvelių.Šventėje dalyvavo ir su artėjančia mokslo metų pradžia vaikus ir tėvelius pasveikino visų pavoveriškių žinomas ir mylimas Švenčionių rajono tarybos narys, Pavoverės varinių dūdų orkestro vadovas Bronislovas Vilimas, kuris vėliau šventės metu taip pat dainavo karaokėje.

Šventės tikslas buvo sukviesti Pabradės, Pavoverės žmones pabūti, pabendrauti, padainuoti bei smagiai praleisti laiką kartu. Šventėje nuobodžiauti tikrai neteko, kadangi virė aistros, skambėjo muzika ir juokas. Vaikučiai su gera nuotaika traukė visų gerai žinomas bei pamėgtas karaokės dainas, tėveliai jiems pritarė. Karaokės dainos skambėjo lietuvių, rusų, lenkų kalbomis. Gražu buvo matyti daugiakultūrę draugystę tarp vaikų.

Karaokės šventė – tai galimybė pasireikšti vaikų muzikiniams sugebėjimams, vaidybai, ritmiškiems judesiams. Vaikai įsijautė į savo mėgiamo dainininko ar dainininkės vaidmenį, galėjo pasijausti vakaro žvaigždėmis. Na, o renginio kulminacija irdidžiausias vaikų džiaugsmas– 100 porcijų ledų, kuriais visus renginio dalyvius pavaišino Pabradės miesto kultūros centro direktorė Lolita Vilimienė.

Šventės metu Pavoverės filialo foje vyko Pabradės miesto kultūros centro meno studijos „Pabradės auksarankės“ darbų paroda, kurioje galima buvo įsigyti įdomių rankdarbių bei paskanauti naminių kepinių.

Ši šventė sulaukė didelio susidomėjimo, tad tikime, kad ji vyks dar ne kartą.

Erika OLEINIČAK

 
Reklaminis skydelis