Mes turime 437 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4460
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14647
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90677
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčioniškiai vasarą palydėjo linksmai

2014 m. rugsėjo 3 d. trečiadienis Nr. 66 (1404)

Paskutinį vasaros penktadienį, rugpjūčio 29 d., Švenčionių miesto parke būriavosi vaikai, jaunimas, skardeno smagūs balsai, skambėjo muzika ir liejosi daug spalvų. Atvira jaunimo erdvė „Kultūra atvira – tik ateik 4“ ir Švenčionių papildomo ugdymo centras čia sukvietė visus į smagias vasaros palydėtuves. Renginio globėjai: rajono meras Vytautas Vigelis ir Švenčionijos labdaros ir paramos fondas.

Meras Vytautas Vigelis pasveikino susirinkusius, palinkėjo mokiniams ir studentams sėkmingų mokslų bei kuo tiesesnio ir sėkmingesnio gyvenimo kelio, o vasarą palydėti su gera nuotaika ir puikiai pasilinksminti.

Pramogų ir užsiėmimų tą vakarą buvo apstu. Aikštelėje emocingai vyko krepšinio turnyras 3x3. Įvairaus amžiaus jaunimo komandos varžėsi negailėdamos jėgų, o po varžybų nugalėtojams medalius įteikė rajono meras Vytautas Vigelis. Jis pasveikino ne tik krepšininkus, įteikė padėkas rajoną ir Lietuvą pasaulyje garsinančioms pabradiškėms ėjikėms sesėms Monikai ir Živilei Vaiciukevičiūtėms, aktyviai rajono gyvenime dalyvaujančiai, padedančiai jaunimui vystyti įvairias veiklas studentei Kristinai Spiridonovaitei. O nuo rajono Jaunimo tarybos visoms jaunimo organizacijoms buvo įteiktas didžiulis tortas.

Aplipę stalai buvo ir norinčių mokytis dekupažo bei makiažo subtilybių. Juk labai svarbu sužinoti ir naujausias makiažo tendencijas, pasitikslinti, kokios spalvos pačios madingiausios, kokiai progai koks makiažas tinka, kaip taisyklingai susitvarkyti ir nusilakuoti nagus ir panašiai. Na, o dekupažo technika galima puikiai pagyvinti naujus daiktus bei prikelti antram gyvenimui jau pabodusius.

Populiarios buvo ir sportinių šokių pamokėlės – vaikai ir jaunimas noriai mokėsi žingsnelių ir ritmiškai judėjo skambant uždegančiai muzikai.

Puikų koncertą surengė ir rajono jaunimas. Plojimų žiūrovai negailėjo ir dainuojantiems gitaristams, ir pramoginių šokių šokėjams, ir modernaus šokio atlikėjams.

Švenčionijos labdaros ir paramos fondas vasaros palydoms padovanojo ir grupę iš sostinės – DAR. Beje, vienas iš jos narių – Grūdas – kilęs iš mūsų rajono, dar ir švenčioniškiams buvo smagu sulaukti savo kraštiečio, ir jam apsilankyti gimtajame rajone.

Tačiau ir nuotaikingu koncertu linksmybės dar nesibaigė. Buvo surengtas ugnies šou, o vėliau ir naktinis filmas po atviru dangumi.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis