Mes turime 344 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1673
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26803
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74129
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ paruošė pasiūlymą mokslo metų pradžiai

2014 m. rugpjūčio 27 d. trečiadienis Nr. 64 (1402)

„Pildyk“ naujų mokslo metų pradžiai paruošė pasiūlymą, kuris rudens pradžią palengvins ir vaikams, ir tėvams. Nauja paslaugų pakuotė su pirmam semestrui subalansuotu paslaugų paketu ir telefonais už gerą kainą leis ir sutaupyti, ir bendrauti į valias.

 

Visos reikalingos paslaugos

Naujoje „Pildyk“ pakuotėje yra daug bendravimui su mokslo draugais ir tėvais reikalingų paslaugų, o jas išnaudoti galima per ilgą laiką – net 6 mėnesius. Pakuotė taip ir vadinasi – „Visam semestrui“.

Jos kaina yra kaip kelių kavos puodelių – 14 Lt (4,05 euro). Vieną kartą sumokėjus už pakuotę bus galima 5 valandas nemokamai bendrauti visuose Lietuvos tinkluose, beveik neribojant savęs siųsti žinutes į visus LT tinklus ir skirti 1 GB pamokoms ir pramogoms mobiliajame internete.

Pasiūlymas (planas) galioja 6 mėn. nuo kortelės aktyvinimo dienos tol, kol išnaudosi visas suteikiamas paslaugas, kol sąskaita aktyvi ir nebus užsakytas kitas planas.

„Prieš rugsėjo pirmąją rūpesčių ir tėvams, ir moksleiviams bei studentams tikrai pakanka. Norime, kad bent mobiliojo ryšio paslaugų pasirinkimas būtų paprastas. Siūlomas paketas bus labai tinkamas besimokantiems – jame yra visos reikalingos paslaugos, kurių yra daug, o jų kaina maža“, – pasakojo Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Daugiau informacijos apie pakuotę ir taikomus paslaugų ribojimus  – www.pildyk.lt.

 

Išmanieji už mažą kainą

Pasak Tomo Burovo, tėvai šį pasiūlymą vertina ir kaip labai gerą dovaną moksleiviui ar studentui naujų mokslo metų proga, kadangi kartu galima gauti išmanųjį telefoną už labai patrauklią kainą. Vaikai džiaugsis telefonu, o tėvai bus tikri, kad visada galės palaikyti su jais ryšį.

Galima pasirinkti tarp už mažą kainą siūlomo paprasto pirmo moksleivio išmaniojo telefono „Huawei Ascend“ ir populiariausio tarp jaunimo „Samsung Galaxy 3“.

„Huawei Ascend“ padės atrasti visas išmaniojo siūlomas galimybes, kai telefoną galima naudoti ne tik skambinimui ir žinučių siuntimu, bet ir mokslams, pramogoms, naršymui internete, filmavimui, fotografavimui ir dar šimtui užsiėmimų. „Pildyk“ vartotojams jis kainuos 9 litus/mėn. (2,61 euro), su pradine 1 lito (0,29 euro) įmoka.

Pažengusiems išmaniųjų turėtojams, kurie nori ypač galingo ir dar daugiau galimybių siūlančio telefono modelio, siūlomas „Samsung Galaxy S3“. „Pildyk“ vartotojams jis kainuos 33 litus/mėn. (9,56 euro), su pradine 1 lito (0,29 euro) įmoka.

Priklausomai nuo pasirinkto modelio, telefonams taip pat taikomas vienkartinis valstybės nustatytas atminties laikmenos mokestis.

Plačiau apie telefonus ir jų išsigijimo sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone ar interneto svetainėje www.pildyk.lt.