Mes turime 422 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3960
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29090
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:76416
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Reitinginiame biliardo turnyre Artūras Martinkėnas – antras

2014 m. gegužės 10 d. šeštadienis Nr. 35 (1373)

Vis sėkmingiau biliardo turnyruose kovoja sariškis Artūras Martinkėnas. Puikiai jam susiklostė ir reitinginis turnyras, vykęs balandžio 26-27 dienomis Klaipėdoje įsikūrusiame biliardo klube „Black Ball“, klubo taurei laimėti.

Į turnyrą susirinko 36 sportininkai iš visos Lietuvos, tarp jų buvo ir Švenčionių rajono atstovas Artūras Martinkėnas. Sėkmingai sužaidęs pirmą varžybų dieną, Artūras Martinkėnas pateko į ketvirtfinalį, čia jis įveikė Andrėjų Ispodnikovą ir pateko į pusfinalį. Pusfinalyje Artūro varžovu buvo klaipėdietis Vilius Pašakinskas ir laimėjo susitikimą rezultatu 4:1. Reitinginio turnyro „Black Ball taurė“ finale Artūras Martinkėnas susitiko su Dmitrijumi Oleiniku. Abu varžovai demonstravo aukščiausio lygio žaidimą, bet sėkmingiau žaidimas susiklostė Artūro varžovui, kuris laimėjęs susitikimą rezultatu 5:3 iškovojo taurę ir laimėjo turnyrą, o Artūras Martinkėnas užėmė antrąją vietą ir savo kolekciją papildė ne tik medaliu, bet ir reitingo taškais. Kuo daugiau jų Artūras surinks, tuo daugiau šansų turės patekti į Lietuvos rinktinę.

Algis JAKŠTAS