Mes turime 426 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4099
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20300
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96330
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis Nr.61 (1108)

Įkliuvo be numerių ir su kontrabandinėmis cigaretėmis

Rugpjūčio 16 d. Švenčionėliuose, Partizanų gatvėje, patikrinti buvo sustabdytas Vilniaus miesto gyventojo R.G., gim. 1982 m., vairuojamas mopedas be valstybinio numerio ženklo. Patikrinimo metu pas vairuotoją rasta ir paimta 5 pakeliai cigarečių „FEST“ su Rusijos Federacijos banderolėmis. Cigaretės paimtos ir saugomos Vilniaus aps. VPK Švenčionių policijos komisariate.

 

Rastas miręs

Rugpjūčio 21 d. Švenčionių seniūnijoje, ūkiniame pastate, buvo rastas Švenčionių seniūnijos gyventojo J.J., gim. 1977 m., lavonas. Lavonas nukreiptas į MRU Vilniaus TMI ekspertizei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Pristatytas dėl kūno sužalojimų

Rugpjūčio 18 d. dėl kūno sužalojimų į Švenčionių ligoninę pristatytas Švenčionėlių miesto gyventojas P.Č., gim. 1992 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

 

Nukentėjo

Rugpjūčio 18 d. Svirkų seniūnijoje ant kelio buvo sumuštas A.S., gim. 1974 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

 

Vagystės

Rugpjūčio 17 d. įregistruotas uždarosios akcinės bendrovės direktoriaus pareiškimas, kad buvo įsibrauta į bendrovės teritoriją ir iš jūrinio konteinerio pavogta 200 kg vario. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Rugpjūčio 19 d. įregistruotas Švenčionių seniūnijos gyventojo V.B. protokolas-pareiškimas, kad iš jam priklausančio traktoriaus K701A pavogta 250 l dyzelinio kuro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

Rugpjūčio 20 d. įregistruotas Kaltanėnų miestelio gyventojo G.R. protokolas-pareiškimas, jog buvo apvogtas jam priklausantis garažas. Iš garažo dingo 4 žieminės padangos su ratlankiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Rugpjūčio 20 d. įregistruotas Pabradės miesto gyventojos J.M. protokolas-pareiškimas, kad buvo įsibrauta į namus ir pavogti namų apyvokos daiktai bei auksinė grandinėlė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Savaitės statistika

Nuo rugpjūčio 16 iki rugpjūčio 22 d. Švenčionių rajono policijos komisariate buvo užregistruoti 163 pranešimai apie teisės pažeidimus, pradėta 10 ikiteisminių tyrimų.

Per šį laikotarpį policijos pareigūnai nustatė 21 viešosios tvarkos pažeidimą, nemažai nustatyta ir kelių eismo taisyklių pažeidėjų: 4 vairuotojai vairavo transporto priemonę neblaivūs (3 vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 1 – vidutinis), 2 vairuotojai vairavo neprisisegę saugos diržų, 2 vairuotojai neturėjo civilinės atsakomybės privalomojo draudimo, 9 vairuotojai vairavo transporto priemones, kurioms neatliktos valstybinės techninės apžiūros, 11 vairuotojų viršijo leistiną greitį. Taip pat nustatyti 4 pėsčiųjų ir dviratininkų pažeidimai. Per savaitę pareigūnai nustatė 6 neblaivius dviratininkus (2 dviratininkams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 3 – vidutinis, 1 - sunkus).

Per savaitę Švenčionių r. PK registruotas vienas eismo įvykis. Šių metų rugpjūčio 21 d. kelyje Vilnius-Švenčionys-Zarasai, prie posūkio į Naujasodžio kaimą, į pakelės griovį įvažiavo automobilis „Mercedes Benz“. Žmonės nesužaloti.

Į Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK Viešosios tvarkos skyriaus Operatyvaus valdymo poskyrį buvo pristatyta 20 asmenų, kurie įvykdė nusikalstamas veikas arba administracinius teisės pažeidimus, iš jų - 12 neblaivių. Į laikino sulaikymo patalpas patalpinta 10 asmenų, iš jų – 8 neblaivūs.

http://www.policija.lt/svencioniupk/
Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

Švenčionių r. PK inf.
 

 
Reklaminis skydelis