Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5730
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19590
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91947
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Revaja“ siūlo naujas prekes ir paslaugas

2014 m. balandžio 12 d. šeštadienis Nr. 28 (1366)

Pavasaris – vienas sudėtingiausių metų laikų ūkininkams ir visiems, vienaip ar kitaip žemdirbyste ir įvairiomis jos atšakomis užsiimantiems žmonėms. Ne veltui sakoma, kad pavasarį žemdirbiui svarbi kiekviena minutė, nes reikia suspėti ne tik žemę sėjai paruošti, bet ir pasėti, o permainingomis gamtinėmis sąlygomis, kuriomis gyvename mes, tą ne visada būna lengva padaryti, o norint viską laiku suspėti, dar ir technika turi dirbti be priekaištų. O jei ta technika ima ir sugenda. Ką tada daryti? Tada Švenčionių rajono teritorijoje ūkininkaujantys žmonės gali kreiptis į Švenčionyse įsikūrusią įmonę „Revaja“. Čia jie tikrai sulauks pagalbos, o ir reikiamas technikos mazgas ar detalė bus operatyviai pristatyta. Apie „Revajoje“ teikiamas paslaugas ir naujoves kalbuosi su įmonės savininku Vaclavu Gabrinovičiumi ir įmonės direktoriumi Valerij Solovjov.

- Kadangi pats esu ūkininkas, tai gerai žinau, ką reiškia dėl technikos gedimų pradelsta valanda, dar blogiau – diena, o jei dar ilgiau užsitęsia remonto darbai, tai jau visai prasti reikalai. Todėl mes visada stengiamės operatyviai reaguoti į klientų pageidavimus ir užsakymus įvykdyti per kuo trumpesnį laiko tarpą, - pradėdamas mūsų pokalbį sako „Revaja“ savininkas Vaclavas Gabrinovičius. – Čia kalbu ir apie traktorius, ir apie agregatus, ir apie automobilius. Jei vietoje neturime reikiamos detalės, ji bus operatyviai atvežta. Mes ne tik detalėmis prekiaujame, bet ir trąšomis bei kita su žemės ūkiu susijusia chemija. Žiemą atliekame sniego valymo darbus, turime sutartis su seniūnijomis, o kai sniego nėra, teikiame kelių greideravimo paslaugas. Tikimės, kad bus paklausi ir vejų šienavimo ir priežiūros paslauga. Juk kam žmogui atvažiavus į sodybą užsiimti šienavimu, jei galima tą laiką skirti poilsiui. Turime savo servisą, galime teikti keleivių pervežimo paslaugas. Žodžiu, veiklos spektras platus, bet mes jį vis dar plečiame. Štai šiemet norime pabandyti prekiauti žoliapjovėmis su UAB „Dojus Agro“ firma, bet apie šią techniką ir jos privalumus smulkiau papasakos direktorius Valerij Solovjov.

- Prekiausime firmos „John Deere“ vejos priežiūros produktais. Gilias gamybos tradicijas turinti „John Deere“ firma laikosi pagrindinių vertybių: principingumo, kokybės, atsidavimo klientams ir novatoriškumo. Taip, „John Deere“ produkcija yra ne iš pigiųjų, bet kai pabandai su ja dirbti, supranti, kad kaina atitinka technikos kokybę ir patogumą darbe. Technika ne tik patogi dirbti, bet ir tvirta, be to, puikus aptarnavimas. Yra įvairaus galingumo traktoriukų, yra ir rankinių vejapjovių. Dabar mes turime vietoje vieną traktoriuką ir dvi rankines vejapjoves, o jei klientas iš katalogo išsirinktų kitą variantą, tai per porą trejetą dienų pristatytume. Grįžtant prie vejų priežiūros technikos „John Deere“ aptarnavimo, tai jis tikrai aukšto lygio ir svarbiausia, kad ne klientui reikės vežti techniką pas mus, o mes vyksime į vietą bei ten atliksime aptarnavimo darbus. Beje, kompanija „John Deere“ buvo įkurta Jungtinėse Amerikos Valstijose 1837 metais, gamina žemės ūkio techniką, statybinę techniką ir, žinoma, mūsų siūlomą naujovę – sodo ir vejų priežiūros techniką. Kadangi mes jau porą metų bendradarbiaujame su oficialiu šios kompanijos distributoriumi Lietuvoje UAB „Dojus Agro“ ir esame oficialūs partneriai, tai ir bandome šiais metais pasiūlyti naujos vejų priežiūros technikos. Kaip jau minėjau, asortimentas platus, o viską smulkiau klientas gali sužinoti atvykęs pas mus. Kiekvienam klientui mes pasiūlysime tinkamiausią variantą, - apie naujai siūlomą sodų ir vejų priežiūros techniką pasakoja „Revaja“ direktorius Valerij Solovjov.

- Norėčiau pakartoti, kad tai vienintelė kompanija, kurios technikai servisas atliekamas pas klientą ir jam nereikia sukti galvos, kaip tą techniką pristatyti į aptarnavimo punktą. Technika „John Deere“ tikrai tvirta ir patikima. Pats jau septinti metai turiu šios kompanijos traktorių ir neturiu jokių rūpesčių, - sako „Revaja“ savininkas Vaclavas Gabrinovičius, o kai jo paklausiau apie ateities planus, jis atsakė: - Per 7 metus „Revaja“ gerokai išaugo. Pradžioje dirbome tik du žmonės – aš ir buhalterė, dabar dirba beveik dvidešimt. Be jau mano minėtų paslaugų mes prekiaujame ir augalų apsaugos priemonėmis, konsultuojame žmones, jei jiems kyla klausimų, kaip panaudoti vieną ar kitą cheminę priemonę, trąšas. Svarbiausia norėtųsi plėsti serviso paslaugas, bet reikia naujų patalpų. Kaip matote, idėjų ir minčių apie plėtrą yra, reikia tik jas įgyvendinti.

Baigęs pokalbį Vaclavas Gabrinovičius atsisveikinęs išskuba, o mes su įmonės direktoriumi Valerij Solovjov einame pasižiūrėti, kaipgi atrodo „John Deere“ vejų priežiūrai skirtas traktoriukas bei rankinės vejapjovės. O atrodo technika iš tiesų gražiai ir, iš pirmo žvilgsnio, patogi dirbti, o tai svarbu perkant ilgaamžę techniką. Apžiūrime ir parduotuvės stelažus, prikrautus naujų detalių.

Atsisveikindamas palinkiu Valerij Solovjovui geros prekybos, o naujovių ieškančius klientus kviesčiau užsukti į „Revają“ ir pasižiūrėti čia siūlomų kompanijos „John Deere“ siūlomos vejų priežiūros technikos, o jei patiks – ir įsigyti.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis