Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:20
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16221
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92251
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Teismas kreipėsi į savivaldybę dėl Rimo Klipčiaus

2014 m. vasario 26 d. trečiadienis Nr. 16 (1354)

Rajono savivaldybės administracija gavo rajono apylinkės teismo prašymą įteikti teismo šaukimą tarybos nariui liberalcentristui Rimui Klipčiui, nes teismo šaukimai jam siunčiami pagal gyvenamąją vietą grąžinami teismui neįteikti.

Tai jau antras rajono apylinkės teismo prašymas. Jau rašėme, kad su lygiai tokiu pačiu prašymu į savivaldybės administraciją teismas buvo kreipęsis dėl kito tarybos nario – taip pat liberalcentristo Rimanto Klipčiaus, kuriam šaukimo į teismą pagal gyvenamąją vietą nepavyksta įteikti. Tarybos narius tėvą ir sūnų Klipčius užgriuvo teismai dėl skolų. Privatūs asmenys ir įmonės šiems politikams jau pateikė pretenzijų dėl skolų už daugiau kaip 1 mln. litų. Politikai galimai slapstosi nuo teisingumo, jeigu nė vienam iš jų pagal gyvenamąją vietą šaukimo nepavyksta įteikti.

Galimai dėl tų pačių priežasčių abudu tarybos nariai nedeklaravo viešų ir privačių interesų, nekreipdami dėmesio į Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos (VTEK) raginimus, kol VTEK pripažino abu Klipčius pažeidus įstatymą ir kreipėsi į Vilniaus apylinkės teismą dėl nuobaudų skyrimo.

Dar anksčiau į savivaldybę kreipėsi ir antstoliai, ieškantys Rimo ir Rimanto Klipčių gaunamų pajamų skoloms išieškoti.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis