Mes turime 320 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5413
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19273
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91630
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pildė vaikų svajones

2013 m. gruodžio 28 d. šeštadienis Nr. 95 (1338)

Švenčionijos labdaros ir paramos fondas kasmet organizuoja kalėdinę akciją „Paprastas stebuklas“, kurios metu dovanėlėmis džiugina neįgalius, vienišus asmenis, ligonius.

Tęsiant gražią tradiciją, likus kelioms dienoms iki Kalėdų, Švenčionijos labdaros ir paramos fondo pirmininkas Vytautas Vigelis ir fondo sekretorė Violeta Čepukova lankėsi Švenčionių, Švenčionėlių ir Pabradės kultūros centruose surengtose kalėdinių eglučių šventėse vaikams su negale. Vaikus džiugino ne tik dovanėlės, bet ir smagūs žaidimai bei šokiai su Kalėdų Seneliu. Tiesa, į šventes atvyko tik dalis vaikų – vienų būklė per sunki, kitiems tiesiog toloka. Negalėjusius atvykti su dovanėlėmis lankė seniūnai Ina Sinienė, Antanas Juodaitis ir Marija Sadovskaja. Fondo dovanėlės įteiktos 86 vaikams su negale. Vienų jų vaikystė šviesesnė, kitų skurdesnė, bet dėmesio, džiaugsmo ir staigmenų reikia visiems. O dovanėlės šįkart buvo nepaprastos. Fondo sekretorė Violeta Čepukova pasistengė sužinoti, ko labiausiai norėtų kiekvienas vaikas, ir stengėsi išpildyti jų svajones – daugelis gavo, ko troško, arba bent jau kažką panašaus, ir, žinoma, po saldžią ir gausią „Pergalės“ konditerijos fabriko dovanėlę.

Fondo pirmininkas Vytautas Vigelis su fondo dovanėlėmis ir nuoširdžiais linkėjimais – sveikatos, šviesesnių dienų – taip pat aplankė Slaugos ir palaikomojo gydymo skyriuose Švenčionyse ir Pabradėje besigydančius ligonius. Jiems iš fondo skirtos 56 dovanėlės – tiek šiuo metu šiose įstaigose yra žmonių.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ

 
Reklaminis skydelis