Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5256
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15443
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91473
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mėgstantiems laisvę ir internetą – ypatingas „Tele2“ pasiūlymas

2011 m. liepos 23 d., šeštadienis Nr. 53 (1100)

Tyrimai rodo, kad Lietuvos gyventojai vertina laisvę − vis daugiau jų naršo internete ne tik iš namų ar darbovietės, bet ir telefonu arba nešiojamuoju kompiuteriu, kad ir kur tuo metu bebūtų. Panašu, kad interneto laidais susaistytų internautų ilgainiui ir toliau mažės, nes sąlygos naršyti mobiliajame internete tampa vis palankesnės: dabar bendrovės „Tele2“ 3G mobiliuoju internetu kompiuteryje galima naudotis mokant vos 4 litus per mėnesį.

 

Pristatys nemokamai

„Tele2“ pasiūlymas galioja visoje Lietuvoje. Tereikia internetu sudaryti 24 mėn. sutartį ir įsigyti 1 litą kainuojantį modemą E153, kuriam taikomas 5 Lt/mėn. modemo mokestis. Pasinaudojus pasiūlymu, per mėnesį 3G mobiliajame internete kompiuteriu galima parsisiųsti 1 GB duomenų, o šį kiekį viršijus, papildomas megabaitas kainuos tik 1 centą.

„Šia akcija kiekvienam atveriame galimybę būti mobiliu ir nepriklausomu interneto vartotoju. Dabar prie pasaulinio tinklo galima prisijungti tiek prisėdus ant suoliuko parke ar miesto aikštėje, tiek ilsintis paplūdimyje. Ir tai − mokant viso labo 4 litus per mėnesį“, − sako Greta Morkevičiūtė, „Tele2“ prekės ženklo vadovė.

Pašnekovė atkreipia dėmesį, kad pasiūlymu galima pasinaudoti tik apsilankius „Tele2“ internetinėje parduotuvėje. Interneto svetainėje www.tele2.lt reikėtų pasirinkti nuorodą „Mob. internetas“ ir paslaugą „Mobilusis internetas XS“. Ją užsisakius, SIM kortelė, sutartis ir modemas bus pristatyti nemokamai.

 

Dažniausias pirkėjų pasirinkimas

„Mobilusis internetas kompiuteryje – viena populiariausių „Tele2“ paslaugų. Per pastarąjį pusmetį būtent ją dažniausiai rinkosi mūsų internetinės parduotuvės lankytojai“, − tvirtina G. Morkevičiūtė.

Anot jos, „Tele2“ mobiliuoju internetu galima naudotis visur, kur tik veikia „Tele2“ mobilusis ryšys. Bendrovė nuolat didina turimų bazinių stočių skaičių ir plečia 3G ryšio tinklą. Šiuo metu 3G ryšiu galima naudotis visuose didžiuosiuose ir keliolikoje kitų Lietuvos miestų, o likusioje šalies dalyje prie mobiliojo interneto galima jungtis EDGE ir GPRS ryšiu.

Kaip rodo rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ kovą atlikta apklausa, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas mobiliojo ryšio operatorius šalyje. Net 49 proc. apklaustųjų teigia besinaudojantys „Tele2“ paslaugomis. Rinktis šį operatorių kitiems rekomenduotų 60 proc. gyventojų. Du trečdaliai respondentų tvirtina, kad „Tele2“ siūlo mažiausią paslaugų kainą. „Mūsų akcija dar kartą patvirtina, kad tokia gyventojų nuomonė turi svarų pagrindą“, − pastebi „Tele2“ prekės ženklo vadovė.
 

 
Reklaminis skydelis