Mes turime 438 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2384
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27514
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74840
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Plastikiniai langai – vis dar aktuali problema šiandien

2013 m. lapkričio 9 d., šeštadienis Nr.82 (1325)

Kalbamės su „Mano namukas“ paslaugų sistemos autoriumi Dainiumi PAULAUSKU

 

Kokiu tikslu buvo sukurta paslaugų sistema “MANO NAMUKAS”?

Mūsų tikslas - kuo geriau informuoti į mus besikreipiančius žmonės apie jiems aktualių problemų susijusių su plastikiniais langais sprendimo variantus. Tam subūrėme tikrų, savo srities profesionalų, komandą. Esame pasiruošę padėti rasti geriausią sprendimą. Žinome, jog „MANO NAMUKAS“ klientai tikisi geros kokybės už nedidelę kainą – tokią ją mes ir garantuojame!

 

Kokias teikiate konsultacijas ir paslaugas?

Mūsų teikiamų paslaugų sistema pagrįsta kliento poreikių patenkinimu ir komforto užtikrinimu. Visada svarbu atitinkamai parinkti produktus. „MANO NAMUKAS“ šiuo metu klientams siūlo 12 skirtingų profilių plastikinius langus ir apie 230 skirtingų galimų komplektacijų. Mūsų specialistai kruopščiai įvertinę bustą, aplinką ir kitas detales parenka tinkamiausius langus su optimaliausia komplektacija. Efektyvumas ir nauda visada turi būti pamatuota. Įsivaizduokime, jei klientas į namą kurio šiluminė varža labai žema įsigytų labai šiltus langus su šiluminiu užpildu ir mažu šilumos perdavimo koeficientu 0,77 (W/m²K)? Arba atvirkščiai, į naujos statybos pasyvų namą įstatykime 4 kamerų pagalbinėms patalpoms skirtus langus – pagalvokime, koks bus ekonominis efektas? Mes tuo ir skiriamės nuo standartinių pardavėjų - mes nieko neparduodame, mes plastikinio lango pagalba sprendžiame klientų problemas kartu kurdami komfortą, grožį ir gerą savijautą (pašnekovas šypsosi). Mūsų specialistai  sutinkami  visoje Lietuvoje. Teikiame ir prekybos išsimokėtinai paslaugas.

 

Kokie yra pagrindiniai „MANO NAMUKAS“ paslagų sistemos privalumai?

Pagrindiniai šios sistemos privalumai: prisiimtų įsipareigojimų įvykdymo siekimas, greitas Klietų aptarnavimas, gaminti ir tiekti kiek įmanoma aukščiausios kokybės produktus atsižvelgiant į Kliento pageidavimus, gero organizacinio darbo visose įmonės grandyse siekimas, darbuotojų asmeninės atsakomybės už darbo rezultatus ugdymas bei nuolatinė kokybės priežiūros vykdymas ir kokybės sistemos reikalavimų gerinimas.

 

Ko dažniausiai klausia Jūsų klientai?

Daug žmonių klausia kiek gali kainuoti plastikiniai langai ir kodėl kartais vieno dydžio ir formos langas būna kelis kartus brangesnis už įdentišką kito gamintojo langą. Patikiname, kad visiškai vienodi gaminiai  negali skirtingai kainuoti! Pirmiausia langų kaina priklauso nuo naudojamo lango profilio. Kaina taip pat priklauso ir nuo pagaminimo laiko. Pavyzdžiui, jei jums langų reikia kiek įmanoma greičiau - kreipkitės į „MANO NAMUKAS“ ir naujus langus pagal jūsų pageidavimą pagaminsime per 9 darbo dienas!

 

Kokie Jūsų ateities planai?

Paslaugų sistema „MANO NAMUKAS“ daug prisideda prie socialiai atsakingų įmonių ir siekia inovacijų bei pažangos versle. Kviečiame bendradarbiauti įvairiuose regionuose esančias įmones arba tapti mūsų kuriamo tinklo partneriais. Pirmam kontaktui galite paskambinti man telefonu 8-630-00330 arba parašyti elektroninį laišką į paštą info@manonamukas.lt