Mes turime 293 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2699
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12886
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88916
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Veiklios Švenčionių rajono moterys sukasi turiningoje veikloje

2013 m. spalio 9 d., trečiadienis Nr.74 (1317)

Moterų klubas „Verbena“, vienijantis porą dešimčių veiklių Švenčionių rajono moterų, siekiančių turiningai bei prasmingai bendraminčių rate leisti savo laisvalaikį, vis dažniau susiburia į įvairius klubo organizuojamus renginius, kuriuose užsiima įvairiais tradiciniais ir naujai atsirandančiais amatais, bendrauja verslumo ugdymo, savęs pažinimo ir asmenybės ugdymo temomis.

Šiais metais klubo narės džiaugėsi galimybe vykdyti Vietos veiklos grupės „Švenčionių partnerystė“ finansuotą projektą „Sveikos gyvensenos įgūdžių ugdymas“. Šis projektas buvo skirtas sveikos gyvensenos, savęs pažinimo ir saviugdos žinių, padėsiančių stiprinti kūną ir dvasią ugdymui. Šių metų balandžio mėn. buvo organizuotas mokymų ciklas „Greitas startas“ su lektoriumi sveikos gyvensenos mokytoju Sauliumi Urbonu. Mokymų metu klubo narės sėmėsi žinių apie sveiką mitybą, priemones kasdieniam stresui įveikti, praktiškai išbandė įvairias mankštas, skirtas intensyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, bei meditacijos technikas.

Birželio 21-22 dienomis vyko kitas mokymų ciklas pagal Chose Silvos metodą – „Gyvenimo būdas“ bei „Intuicijos lavinimas“. Silvos metodo dėka kiekvienas gali išmokti būti sveikesniu, produktyvesniu, geresniu, efektyviau spręsti savo ir kitų problemas. Šio mokymo ciklo metu buvo mokoma, kaip atrasti savo gyvenimo misiją ir pasinaudojus savo kūrybingo proto galiomis priartėti prie savo svarbių gyvenimo tikslų įgyvendinimo.

Džiugu, kad šie mokymų ciklai pritraukė nemažą dalyvių skaičių, o be to, įkvėpė burtis dar dažniau ir dalyvauti naujuose projektuose.

Aušra ŠINKŪNIENĖ

Moterų klubo „Verbena“ pirmininkė

 

 
Reklaminis skydelis