Mes turime 275 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4357
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22901
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70227
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dėl dokumentų keitimo atvyksta į namus

2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis Nr.70 (1313)

Švenčionių rajono aptarnaujamoje teritorijoje gyvena nemažai žmonių, kurie dėl neįgalumo tiesiog negali atvykti į policijos komisariatą ir atlikti visas reikiamas asmens dokumento įforminimo procedūras. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Migracijos poskyris neturi mobilios biometrinių duomenų nuskaitymo įrangos, todėl ją skolinasi iš Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdybos. Siekdami padėti tokiems asmenims Švenčionių Migracijos poskyrio darbuotojos su mobilia biometrine duomenų nuskaitymo įranga vyksta pas asmenis, kurie dėl neveiksnumo ar fizinės negalios negali atvykti į Migracijos poskyrį.

Rugsėjo 4 – 16 dienomis pagal iš anksto sudarytą sąrašą, Migracijos poskyrio darbuotojos, vykdydamos dokumentų asmens tapatybės kortelei ar Lietuvos Respublikos pasui gauti/pakeisti, priėmimą, aplankė 53 neįgalius asmenis namuose, Švenčionių slaugos ligoninėje, Strūnos socialinės slaugos namuose.