Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5729
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19589
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91946
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojams – 3 patogesnės paslaugų pakuotės

2013 m. rugpjūčio 30 d., šeštadienis Nr.63 (1306)

Pasirinkti paslaugas taip, kad nepermokėtum, ne visada paprasta. Kai prireikia naujos išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio kortelės, būna, kad stovi parduotuvėj prie kasų ir galvoji, kaži, kuri geriau tiks, jei noriu skambinti, o SMS žinutės visai nedomina? O šiaip taip pasirinkus, dar išsirinkti mokėjimo planą ir tik tada naudotis. Galiausiai, kai kuriose kortelėse pinigų iš pradžių būna vos kelioms minutėms pokalbių, tad ją iškart reikia papildyt. Nemažai vargo.

Todėl išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslauga „Pildyk“ pasiūlė visiškai naują patogesnių kortelių kategoriją. Trys naujos „Pildyk“ kortelės jau yra papildytos reikalingomis paslaugomis, reikia tik nuspręst, ko labiau reikia – skambinti, rašyti SMS ar naršyti internete. Patogu – iškart imi ir naudojies už mažą kainą.

Naujosios „Pildyk“ pakuotės išsiskiria ne tik patogumu, bet ir išvaizda, todėl pasirinkti bus išties paprasta: daug kalbantiems – žalia, nuolat rašantiems trumpąsias SMS žinutes – rausva, o mėgstantiems naršyti internete – oranžinė pakuotė.

Kaip ir įprasta mėlynos spalvos pakuotė su 5 Lt papildymu, šios taip pat kainuos tik 5 Lt.

 

Pakuotės – pagal skirtingus poreikius

„Stengiamės, kad „Pildyk“ paslaugos būtų paprastos naudotis ir pigiausios. Be to, gerbiam savo vartotojus ir jų laiką, todėl sukūrėm šias specialias pakuotes naujiems „Pildyk“ vartotojams. Juk visiems patinka aiškios paslaugos ir mažos kainos. Naujos „Pildyk“ pakuotės tam ir skirtos – nusiperki sau tinkamiausią ir iškart naudojies negaišdamas ir nepermokėdamas už nereikalingas paslaugas“, – sako Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Pasirinkus žalią pakuotę, „Pildyk“ vartotojai iškart gaus 100 minučių, kurias galės prakalbėti bet kuriame Lietuvos tinkle. Be to, kartu su šia pakuote jiems bus suteikta 10 MB naršymui bei 10 SMS į bet kurį tinklą.

Rožinė pakuotė sukurta mėgstantiems bendrauti trumposiomis žinutėmis. Pasirinkę ją, vartotojai galės rašyti net 10 tūkst. SMS į visus Lietuvos tinklus (iš jų į „Bitė Lietuva“ tinklą – ne daugiau kaip 3000 SMS). O jei prireiks paskambinti, pakuotėje vartotojai ras 10 minučių pokalbiams Lietuvos tinkluose bei papildomus 10 MB naršymui.

Trečioji naujovė – oranžinė pakuotė, skirta daug naršantiems internete. Įsigijus ją, telefone bus galima išnaršyti net 1 GB duomenų. O apie savo naują telefono numerį vartotojai galės pranešti draugams SMS ar skambučiu – pakuotėje jie ras 10 minučių pokalbiams bei 10 SMS į visus Lietuvos tinklus.

Nusipirkus vieną iš naujųjų paslaugų pakuočių, ryšiu galima naudotis iškart – jau žinai, kokias paslaugas turi, tad nereikia nieko užsakinėt ir siųsti žinučių. Nusipirkai kortelę, įsidėjai į telefoną, ją aktyvavai ir jau galima skambinti, rašyti SMS ar naršyti internete. O jei bendrauti norėsis daugiau, vartotojai bet kada savo ryšio sąskaitą galės pasipildyti norimomis paslaugomis.

Naujas išankstinio mokėjimo pakuotes vos už 5 litus galima įsigyti artimiausiame „Tele2“ salone ar prekybos centruose. Pasirinktos paslaugos bus aktyvuotos paskambinus trumpuoju numeriu 1520 ir galios 30 dienų.

 
Reklaminis skydelis