Mes turime 420 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4035
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20236
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96266
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Dvi dienas mokinius kirpėja Rita kirps nemokamai

2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis Nr.59 (1302)

Prieš kurį laiką Švenčionyse atsidariusi nauja grožio studija „Bella Donna“ nemažam būriui žmonių kėlė, o gal dar ir kelia, smalsumą, kas gi atsidarė dar vieną grožio studiją, kai jų Švenčionių centre ir taip jau nemažai. O šią grožio studiją atsidarė po keleto metų iš užsienio sugrįžusi Rita Skripkienė.

Kartais būna taip, kad žmogus, pagavęs svajonių paukštę, nespėja ja pasidžiaugti, o ji ima ir išskrenda. Taip prieš keletą metų nutiko ir Ritai. Tik įsikūrė nuomojamose patalpose kirpyklą, pradėjo dirbti išsvajotą darbą, o savininkai ėmė ir nutraukė sutartį. Visos investicijos nuėjo perniek, liko tik įranga, kurios nepasistatysi gatvėje ir nekirpsi. Štai ir teko Ritai kaip ir daugeliui Lietuvos žmonių važiuoti dirbti į užsienį. Tada išvažiuodama Rita sakė, kad sugrįš, ir sugrįžo, o sugrįžusi, daugelio nuostabai, o kai kam ir pavydui, ėmė kurti grožio studiją, kurią pavadino „Bella Donna“.

Artėjant rugsėjo 1-ajai, kirpėja Rita kaip ir anksčiau dvi dienas, rugpjūčio 30-31 dienomis, mokinius kirps nemokamai. Tai puiki galimybė mažesnes pajamas turinčioms šeimoms prieš rugsėjo 1-ąją gražiai apkirpti savo vaikus. Pati kirpėja Rita sako kirpsianti visus atėjusius mokinius nemokamai, ir nesvarbu, kokias pajamas turi, kaip gyvena jų šeimos. Ko gero, ir šį kartą, kaip prieš keletą metų, kai Rita prieš mokslo metų pradžią taip pat kirpo mokinius nemokamai, sukels kai kurių kolegų nepasitenkinimą, bet tą juk gali padaryti ir kiti, ir tada dar daugiau jaunų žmonių nors trumpam patirs tų žmonių gerumą, kurio šiame pasaulyje nėra tiek daug, kiek mes jo norėtume ir kiek jo turėtų būti. „Gerumas – tai kalba, kuria gali kalbėti nebyliai ir kurią gali girdėti kurtieji:, - rašė devyniolikto amžiaus amerikiečių rašytojas K.N.Bouvis, nors jau praėjo pora šimtų metų, ir mes gyvename dvidešimt pirmame amžiuje, bet šie žodžiai neprarado prasmės. Tad mokslo metų pradžioje bent keletas mokinių pasitiks gražiai nemokamai apkirpti grožio studijoje „Bella Donna“, o už pinigėlius, kuriuos būtų išleidę kirpimui, nusipirks kažką reikalingo mokyklai.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis