Mes turime 319 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4941
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15128
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91158
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pokalbiai „Pildyk“ vartotojams – vos nuo 2 ct už minutę

2013 m. liepos 20 d., šeštadienis Nr.51 (1294)

Vasarą norisi mėgautis poilsiu ir bendravimu su draugais. „Pildyk“ pasirūpino, kad bent dėl ryšio išlaidų galvos tikrai nereiks sukti, o sutaupytus pinigus bus galima skirti linksmybėms. Planas „Visiems 300“ dabar siūlomas už dar patrauklesnę kainą ir pokalbiai kainuos vos nuo 2 ct už minutę.

 

Bendrauti ir naršyti bus pigiau

Atpigintas planas „Visiems 300“ „Pildyk“ vartotojams dabar tekainuos 6 Lt per mėnesį.

Už juos suteikiama 300 min pokalbių ir 1500 nemokamų SMS į visus Lietuvos tinklus. SMS žinutės „Tele2“ ir „Pildyk“ tinkle nekainuoja nieko ir jų kiekis neribojamas.

Užsisakius planą „Visiems 300“, papildoma nuolaida suteikiama ir mobiliajam internetui – 1 GB vietoj 5 Lt kainuos tik 3 Lt/mėn.

„Tiesiai šviesiai sakome, kad kaina tikrai juokingai maža. Skambučiai ir SMS – beveik už dyką, naršymas internete – smarkiai pigiau. Linkime, kad bendravimas būtų smagus ir nevaržomas“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Planą „Visiems 300“ galima užsisakyti nusiuntus SMS su tekstu VISIEMS300 numeriu 1556. Pigesnis internetas po „Visiems 300" užsakymo gaunamas žinutę su tekstu „N30“ nusiuntus numeriu 1556. Paslaugų užsakymo žinučių kainą – 0,15 Lt. Paslaugos galios 30 dienų nuo užsakymo pradžios.

 

Internetas naktimis tebėra nemokamas

Užsisakius planą „Visiems 300”, bus galima ir toliau naudotis pagrindine šios vasaros „Pildyk” dovana. Paslaugos klientai visą vasarą, naktimis nuo 23.00 iki 06.00, Lietuvoje mobiliuoju internetu naudojasi visiškai nemokamai, taip pat nemokamai skambina ir rašo SMS žinutes „Pildyk“ tinkle.

Norint nevaržomai bendrauti vasaros naktimis, pakanka sąskaitą papildyti bet kokia suma ir nemokamos paslaugos bus aktyvuotos 30 dienų. Šis pasiūlymas „Pildyk“ vartojus džiugins iki pat rugpjūčio 31 dienos.

Nemokamas bendravimas savame tinkle „Pildyk“ vartotojams itin naudingas, juk jų Lietuvoje daugiausia – jau daugiau nei milijonas. O kai aplink daug žmonių tame pačiame tinkle, skambindamas sutaupai.

„Pildyk“ yra populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga Lietuvoje. Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, „Pildyk“ paslaugomis naudojasi beveik 1,13 mln. išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugų vartotojų šalyje.

 
Reklaminis skydelis