Mes turime 370 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2050
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18251
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94281
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

VMI skyriai ir poskyriai dirbs ir šeštadienį

2013 m. balandžio 27 d. šeštadienis Nr.30 (1273)

Mokesčių mokėtojų patogumui Vilniaus gyventojų skyrius (Ulonų g. 2) ir rajonų mokesčių mokėtojų skyriaus teritoriniai poskyriai dirbs ir šeštadienį, balandžio 27 dieną. Artėjant pajamų ir turto deklaravimo termino pabaigai, Inspekcijos skyriai ir poskyriai dirbs ilgiau ir darbo dienomis. Vilniaus skyrius, Trakų, Širvintų, Švenčionių, Šalčininkų ir Ukmergės poskyriai balandžio 27 d., šeštadienį, dirbs nuo 9 iki 15 val., balandžio 29 d., pirmadienį dirbs iki 18 val., balandžio 30 d., antradienį iki 17 val.

Mokesčių mokėtojai su VMI specialistais galės pasikonsultuoti pajamų mokesčio ir turto deklaracijų pildymo, deklaracijų pateikimo elektroniniu būdu klausimais.

Gyventojai pajamas ir turtą turi deklaruoti iki gegužės 2 dienos. Balandžio 24 d. duomenimis, Vilniaus apskrityje pajamas jau yra deklaravę 182,3 tūkst., o turtą – 12,7 tūkst. Vilniaus apskrities gyventojų.

Vilniaus AVMI informuoja, kad gyventojams, atvykstantiems į Mokesčių inspekciją, reikia turėti asmens dokumentą. Patogiausia pajamas deklaruoti elektroniniu būdu – svetainėje www.vmi.lt spaudžiant nuorodą Mano VMI. Iškilus klausimams, raginame pasinaudoti telefonu 1882. O nuo šiol klausimus gali pateikti ir visi socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai, prisijungę prie VMI paskyros (https://www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija).

Vilniaus AVMI inf.

 
Reklaminis skydelis