Mes turime 554 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1731
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20152
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:101901
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Senjorų pamėgtus telefonus „Tele2“ siūlo nuo 1 Lt

2013 m. balandžio 6 d. šeštadienis Nr.24 (1267)

Pokalbių kainos turi būti mažos, o telefonas patogus. Tai jums patvirtins dažnas senjoras, mobiliuoju ryšiu ir su artimaisiais pabendraujantis, ir buities klausimus sprendžiantis. Būtent galimybę bendrauti patogiai ir už mažą kainą telekomunikacijų bendrovė „Tele2” siūlo pavasario švenčių proga padovanoti sau ar artimiesiems. Dabar apsilankę artimiausiame „Tele2“ salone, senjorai savo mėgstamus telefonus galės įsigyti vos už 1 Lt.

 

Patogūs telefonai – pagal kiekvieno poreikius

„Telefonas, kuriuo paprasta paskambinti ir kurio ekrane tekstas aiškiai matomas, leidžia senjorams ne tik lengvai bendrauti su artimiausiais žmonėmis, bet ir iškviesti pagalbą ligos atveju. Pasirinkę patogų ir patinkantį mobilųjį telefoną su jų poreikius atitinkančiu mokėjimo planu, senjorai galės bendrauti be rūpesčių“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Iki balandžio 18 d. pasirinkę vieną iš „Tele2“ siūlomų mokėjimo planų ir sudarę 18 mėn. paslaugos teikimo sutartį (plano mokestis nuo 8Lt/mėn.), senjorai galės įsigyti mobilųjį telefoną vos už 1 Lt. Pavyzdžiui, patogius „Huawei G5000“ ar „Samsung 1200“ senjorai dabar gali įsigyti be jokių papildomų telefono mokesčių.

 

Telefonai, patinkantys senjorams

Mobiliesiems telefonams „Huawei G5000“ pasirodžius „Tele2” salonuose, jie iškart sulaukė didelio senjorų susidomėjimo ir gerų atsiliepimų.

Šiame telefone yra specialiai įdiegti du greitojo skambinimo mygtukai, tad susisiekti su artimaisiais yra lengviau ir greičiau. Ligos ar kitu kritiniu atveju galima spustelti specialųjį pagalbos mygtuką ir surinkti bendrąjį pagalbos numerį 112. Kitos naudingos jo funkcijos – žibintuvėlis, radijas, didinamasis stiklas ir fotoaparatas.

Patogesniam skambinimui telefone įrengti mygtukai yra tikrai dideli, o skaičiai gerai matomi. Praverčia ir telefono šone išdėstyti telefono atrakinimo bei žibintuvėlio mygtukai.

Klasikinis „Samsung 1200“ pasižymi paprastu valdymu. Skambinti, siųsti SMS ar naudotis kitomis papildomomis telefono funkcijomis patogu dėl aiškaus meniu ir gero dulkėms atsparios klaviatūros išdėstymo.

Mėgstantiems įdomesnį dizainą „Tele2“ siūlo „Samsung C3520“ bei „Nokia Asha 206“. Elegantiško dizaino „Samsung C3520“ modelis su atlenkiamu dideliu ekranu dėl talpios baterijos veiks ilgai.

Spalvingi „Nokia Asha 206“ modeliai tiks šiuolaikines technologijas ir modernų dizainą mėgstantiems senjorams. Dėka didelio ryškaus ekrano galima patogiai fotografuoti bei  naršyti internete.

Pasinaudoti šiuo „Tele2“ pasiūlymu senjorams gali visi nauji ir esami „Tele2“ klientai. Tai padaryti galima visuose „Tele2“ salonuose ir internetu, svetainėje www.tele2.lt.

Bendrovės „RAIT“ 2012 m. gruodžio mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis.