Mes turime 273 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3274
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21818
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69144
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Joninių proga – mažos ryšio kainos „Tele2“ klientams

2011 m. birželio 25 d., šeštadienis Nr. 46 (1093)

PR

Joninių proga telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ gyventojams pasiūlė ypatingas ryšio kainas. Sudaryti naują ar pratęsti sutartį iki birželio pabaigos galima ypač geromis sąlygomis ir mobilųjį telefoną gauti už 1 litą.

 

Tik 10 litų mėnesio mokestis

Iki birželio pabaigos sudarę naują ar pratęsę sutartį 24 mėnesiams, pasirinkę mokėjimo planą „Smart XS“, už 10 litų mėnesio mokestį klientai galės išnaršyti 100 megabaitų, prakalbėti 100 minučių visuose Lietuvos tinkluose ir parašyti 100 SMS žinučių į visus Lietuvos tinklus.

“Kaina yra svarbi mobiliojo ryšio paslaugų vartotojams ir mes nuolat stengiamės klientams pateikti geriausius pasiūlymus. Joninės bus puiki proga pradėti naudotis pigiausiu Lietuvoje „Tele2“ mobiliuoju ryšiu ar pratęsti sutartį, – sakė Petras Kirdeika, „Tele2“ prekybos ir marketingo direktorius.

Specialiu šventiniu „Tele2“ pasiūlymu galima pasinaudoti iki birželio 30 d. sudarius sutartį internetu ar „Tele2“ prekybos vietose.

 

Galima pasirinkti išmanųjį telefoną

Pasirašius „Smart XS“ mokėjimo plano sutartį su 10 litų mėnesio mokesčiu, už vieną litą galima pasirinkti telefoną Samsung S5230 ar Sony Ericsson Yendo.

Telefoną Huawei 8500 ar LG P350 Optimus Me už vieną litą galima rinktis sudarius „Smart XS“ plano sutartį su 17 litų mėnesio mokesčiu.

Šie du telefonai – išmanieji. Jais galima ne tik skambinti ir rašyti žinutes, bet ir naudotis visomis interneto ir papildomų parsiunčiamų aplikacijų teikiamomis galimybėmis.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ kovą atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. 49 proc. apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis, o pasirinkti šį operatorių kitiems rekomenduotų 60 proc. respondentų. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.