Mes turime 355 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4524
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29654
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:76980
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių atviras jaunimo centre šėlo muzikinis vakaras

2013 m. vasario 23 d. šeštadienis Nr.14 (1257)

Ankstesniesiems Švenčionėlių jaunimo centro nariams baigus mokyklą ir išvažiavus studijuoti į didmiesčius ar net kitą šalį Jaunimo centro veikla praktiškai sustojo. Dėl to kiekvienas įvykęs renginys sulaukia didelio dėmesio, nesvarbu ar jis to vertas, ar ne. Pats renginio buvimo faktas jau yra įvykis.

Vasario 2 dieną Jaunimo centras pakvietė mus į muzikinį vakarą. Jaukioje aplinkoje pasiklausyti, su kokia muzika gyvena ir kokią muziką kuria mūsų rajono jaunimas.

Renginį, kurį galima būtų skirstyti į dvi dalis: muzikinę bei šokių dalį, tarp kurių įsiterpė pažintinė valandėlė, pradėjo Švenčionėlių miesto merginos: Karolina Vinciūnaitė bei Kristina Jusytė, kuriai sintezatoriumi pritarė Gintarė Garlaitė ir Ugnė Paškevičiūtė. Jos atliko lyrišką dažniausiai bardų atliekamą muziką, kuri maloniai glostė visų susirinkusiųjų ausis bei nuteikė kiek melancholiškai.

Tačiau vos renginio pagrindiniam organizatoriui Mariui Mandrik pristačius kitas grupes iš Švenčionių („StarShip84“, „Ritz&Rubbles“ bei „TrysC“), atliekančias kiek sunkesnę muziką, klausytojai nesidrovėjo atsistoti ir pradėti šokti. Muzikinei daliai pasibaigus, pagyrų ir dėmesio atlikėjams bei grupėms netrūko, viskas pavyko labai gerai, nors pats renginys ir buvo suorganizuotas gan spontaniškai.

Antroji renginio dalis – vaišės ir šokiai. Kadangi pailsėti po pirmos dalies tikrai norėjosi visiem dalyviams, buvo pasiūlyta atsigaivinti arbata ir pasivaišinti Jaunimo centro narių kepiniais. Valandėlę atsipūtus ir pasivaišinus, susipažinus, prasidėjo šokiai. Čia jaunimo raginti visai nereikėjo, visi trypė ir iš širdies kartu traukė dainas. Atrodė, lyg visi čia gerai vienas kitą pažįsta, niekas nesidrovėjo, o šokiai užsitęsė net iki 3 valandos ryto.

Renginys iš tiesų pavyko. Organizatoriai liko juo patenkinti, o dalyviai jau laukia artimiausio planuojamo renginio Švenčionėlių jaunimo centre. Labai AČIŪ visiems organizatoriams ir jaunimui, kuris dalyvavo!

Sandra CHOMSKAITĖ