Mes turime 568 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:50
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18471
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:100220
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ vartotojams – nevaržomi pokalbiai beveik už dyką

2013 m. vasario 20 d. trečiadienis Nr.13 (1256)

Ar girdėjote posakį: meilei apibūdinti ir visų pasaulio kalbų žodžių neužtenka? O ar bandėte įsivaizduoti, kiek kainuotų bandymas visus žodžius išsakyti mobiliuoju telefonu? Pasitinkant šv. Valentino dieną, „Pildyk“ kviečia ne bandyti, o tiesiog bendrauti ir dalintis šiltais žodžiais. Pasirinkus naują mokėjimo planą „Myliu“ už 1 litą per savaitę su visais „Pildyk“ vartotojais bus galima bendrauti beveik už dyką.

 

Nemokami pokalbiai ir SMS

„Puikiai žinome, kad apie meilę ir bundančius jausmus ne visuomet pavyksta kalbėti paprastai ir trumpai. Bet „Pildyk“ vartotojams visiškai nebūtina savęs varžyti ‒ jie visuomet džiaugiasi mažomis pokalbių kainomis. O dabar, linkėdami meilės ir malonaus bendravimo, kviečiame išreikšti savo jausmus beveik už dyką“, ‒ sako Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Už 1 litą per savaitę vartotojui užsisakius planą „Myliu“, skambučiai visiems „Pildyk“ vartotojams jam bus nemokami. O SMS žinutės nieko nekainuos visame „Pildyk“ ir „Tele2” tinkle.

Pašnekovas juokauja, kad tikra meilė nelaukia, geri pasiūlymai – taip pat. Planas „Myliu“ už šventinę kaina galios tik šį mėnesį, tad reikėtų suskubti ir galimybe bendrauti nevaržomai pasinaudoti net kelias savaites.

 

Geras metas pereiti į „Pildyk“

Nevaržomus pokalbius vertinantiems žmonėms, kurie dar nėra „Pildyk“ klientai, dabar ypač palankus metas jais tapti. Visiems naujiems „Pildyk“ vartotojams planas „Myliu“ bus taikomas visiškai nemokamai iki pat šios akcijos pabaigos. Perkelti numerį į „Pildyk“ galima paprastai ir greitai ‒ tereikia apsilankyti artimiausiame „Tele2“ salone.

Tiek naujieji, tiek esami „Pildyk“ vartotojai planą „Myliu“ gali užsisakyti siųsdami SMS su žodžiu MYLIU numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt). Užsakytas planas galioja savaitę ir taikomas paslaugoms Lietuvoje.

Statistika liudija, kad Lietuvos vartotojams galimybė daug ir laisvai kalbėti ‒ labai svarbi. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, būtent „Pildyk“ ir „Tele2“ klientai mobiliaisiais telefonais kalba daugiausiai.

„Pildyk“ yra populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga Lietuvoje. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Pildyk“ paslaugomis naudojasi daugiau nei milijonas išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugų vartotojų šalyje.