Mes turime 312 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1966
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12153
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88183
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Telecentras Švenčionyse pastatė naują siųstuvą

2013 m. sausio 23 d. trečiadienis Nr.6 (1249)

Valstybės valdoma telekomunikacijų bendrovė Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) Švenčionyse įdiegė naują skaitmeninės antžeminės televizijos siųstuvą ir taip pagerino programų priėmimą mieste bei jo apylinkėse.

Tinkama kryptimi pasukę savo priėmimo antenas dabar ir šio miesto gyventojai gali naudotis patikimu ryšiu, pranešė bendrovė. Telecentro teigimu, papildomi darbai buvo suplanuoti ir vykdyti pirmiausiai atsižvelgiant į valstybės interesą, tai yra, siekiant užtikrinti kuo geresnį visuomeninio transliuotojo (Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos) skaitmeninės televizijos programų prieinamumą Lietuvos gyventojams. Dėl to jau anksčiau buvo pastatytas naujas siųstuvas Nidoje, padidinta Druskininkuose, Lazdijuose, Molėtuose, Šalčininkuose, Varėnoje veikiančių siųstuvų galia. Į skaitmeninės televizijos tinklą įmonė planuoja investuoti 5,3 mln. litų.

 
Reklaminis skydelis