Mes turime 392 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5239
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21440
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97470
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

JAV diplomatų šeimos atvežė žadėtas kalėdines dovanas

2012 m. gruodžio 29 d. šeštadienis Nr.99 (1243)

Gruodžio 23 dieną, sekmadienį, JAV ambasados diplomatai kartu su savo šeimomis lankėsi Pabradės vaikų globos namuose ir atvežė jiems žadėtas kalėdines dovanėles. Vaikų namų globotiniai rašė laiškus JAV ambasadai juose išdėstydami savo norus ir pageidavimus. JAV diplomatai ir visi ambasados darbuotojai stengėsi nupirkti vaikams jų pageidaujamas dovanas. Nors ir ne visus norus pavyko įgyvendinti, tikimasi, kad ir kitokios šventinės dovanos, rodomas dėmesys ir jau pažįstami veidai pradžiugins globos namų gyventojus. Šis vizitas yra kasmetinės JAV jūrų pėstininkų visame pasaulyje inicijuojamos labdaros akcijos „Žaislai vaikams“ dalis.

Paskutinį kartą JAV diplomatai globos namuose lankėsi lapkričio mėnesį. Tada, atsižvelgdami į globos namų poreikius, jie nupirko dvi skirtingas žoliapjoves, kurios padės palaikyti tvarkingą globos namų aplinką ir, svarbiausia, lygins futbolo lauko žolę. Žoliapjovėms įsigyti specialus J.Kirby Simon fondas skyrė daugiau nei 600 JAV dolerių.

JAV ambasados bendradarbiavimas su Pabradės vaikų globos namais prasidėjo prieš metus, kai globos namuose lankėsi Pensilvanijos nacionalinės gvardijos kariškiai, kurie vaikams padovanojo naujus futbolo vartų tinklus. Jų vizito metu kartu su globos namų vadove p. Joleta Veronika Dubauskiene buvo aptarti ir tolimesni globos namų poreikiai.

 
Reklaminis skydelis