Mes turime 234 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1343
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19887
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67213
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Įžiebtos miestų eglės

2012 m. gruodžio 19 d. trečiadienis Nr.97 (1241)

Likus porai savaičių iki didžiųjų metų švenčių, gruodžio 14 dieną visuose trijuose rajono miestuose iškilmingai įžiebtos eglės.

Man teko pabuvoti pagrindinės rajono eglės įžiebimo ceremonijoje. Nors pūtė žvarbokas vėjas, nešantis sniego sūkurius, bet žmonių susirinko tikrai daug. Didžiausia atrakcija, žinoma, buvo vaikams, kurie galėjo ir Kalėdų Senelį pamatyti, ir bendraamžių koncerto pasiklausyti bei pamatyti tą stebuklingą akimirką, kai žaliaskarė eglė sušvinta spalvotomis girliandomis. Vaikai, klausydamiesi koncerto, su nekantrumu laukė pasirodančio Kalėdų Senelio, kuris šį kartą atvažiavo džipu bei policijos ekipažo palyda. Pašokęs ir padainavęs kartu su vaikais, Kalėdų Senelis įžiebti pagrindinę rajono eglę pakvietė vicemerę Rają Krupeniną. Vicemerė pasveikino visus vaikus ir jų tėvelius su artėjančiomis šventėmis ir su Kalėdų Seneliu įžiebė eglę, ant kurios viršūnės sužibo skaičiai 2013. Tai – ateinančių metų skaičiai.

Spalvingomis girliandomis sušvitusios miestų eglės primins mums apie artėjančias šventes ir dovanos bent truputėlį džiaugsmo.

Algis JAKŠTAS