Mes turime 410 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3928
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14115
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90145
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Reikliausiems klientams – pažangiausios technologijos

2012 m. lapkričio 28 d. trečiadienis Nr.91 (1235)

Nuolat tobulėjanti ir diegianti moderniausias technologijas UAB „Firidas“ baigė įgyvendinti Europos Sąjungos struktūrinės paramos regioninės plėtros fondo specialiosios Ekonomikos augimo ir konkurencingumo didinimo programos lėšomis remiamą projektą „UAB „Firidas“ spaudos e-verslo sistemos sukūrimas“. Projekto kodas Nr.VP-2.1-ŪM-02-K-02-065. Projekto tinkamų išlaidų suma 170 000 Lt (neskaitant PVM). Projektui įgyvendinti skirta parama sudaro 50 proc. - 85 000 Lt (neskaitant PVM). Likusią projekto įgyvendinimui skirtą lėšų dalį skyrė projekto vykdytojas – UAB „Firidas“. Veiklos pradžia 2011-06-01, pabaiga 2012-11-30.

Projekto tikslai – padidinti UAB „Firidas“ produktyvumą ir spaudos paslaugų bei gamybos kokybę, uždaviniai – apjungti ir optimizuoti atskirus spaudos paslaugų ir gamybos valdymo procesus į kompleksiškai ir efektyviai valdomą sistemą.

Projekto esmė – įmonės įdiegto spaudos e-verslo modelis apima ir integruoja į bendrą valdymo sistemą visus pagrindinius įmonės veiklos procesus nuo pardavimo iki gamybos ir logistikos. Sistema nesudėtingai valdoma darbuotojų ir prieinama išoriniams vartotojams. Spaudos e-verslo sistemos įdiegimas leidžia efektyviau valdyti vidinius ir išorinius įmonės veiklos procesus, bet ir sudarys sąlygas teikti rinkai naujos kokybės spaudos paslaugas ir gaminius: patogesnis ir greitesnis paslaugų užsakymas, optimalūs gamybos kaštai ir terminai, mažesnė klaidų tikimybė, didesnis dėmesys mažatiražiams, personalizuotiems spaudos produktams, naujų produktų ir paslaugų kūrimui.

Spaudos e-verslo sistemos diegimas tampriai susijęs su UAB „Firidas“ strateginiu sprendimu išgryninti technologiškai standartizuotus produktus ir pritaikyti prekybai internetinėje erdvėje, sukuriant paprastas, patogias sąlygas galutiniams vartotojams. Tai leis kvalifikuotus darbuotojus nukreipti į individualizuotų produktų gamybą ir eksperimentinių produktų kūrimą.

Projekto įgyvendinimo metu vyko periodiniai projekto valdymo grupės susitikimai, skirti efektyviam projekto veiklų organizavimui ir stebėsenai. Atsakinga projekto valdymo grupė, kurią sudarė įmonės vadovaujantis personalas ir konsultacinė išorės ekspertų komanda sėkmingai susidorojo su užduotimi – projektas įgyvendintas laiku ir sėkmingai.

Įmonės įsidiegtas e-verslo valdymo modelis dinamiškas ir paprastai valdomas įmonės administratorių. Įdiegta e-verslo sistema leidžia nesudėtingai ją modifikuoti pagal kintančius įmonės darbuotojų ir vartotojų poreikius, t.y., sukurta bazinė platforma atsiradus poreikiui leis lengvai programuoti naujas valdymo funkcijas, papildyti sistemą naujais duomenimis, analizuoti sukaupti sukauptus duomenis. Įdiegta sistema įgalina įmonę toliau orientuotis į reikliausių vartotojų poreikius ir nuolat tobulinti bei atnaujinti jos funkcionavimą.

Projekto suteiktos galimybės pasitarnaus ir darbo našumui gerinti. Per 3 metus nuo projekto įgyvendinimo numatoma padidinti darbo našumą 42,97 proc.

Aleksandra REIN

UAB „Firidas“ produktų ir paslaugų direktorė

 
Reklaminis skydelis