Mes turime 274 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2297
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20841
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68167
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Šauniausiųjų rinkimai prasidėjo!

2012 m. lapkričio 21 d. trečiadienis Nr.89 (1233)

Jaunimo organizacija DARBAS pirmą kartą Švenčionių rajone organizuoja projektą „BRAVO mokiniai 2012”, kurio metu bus apdovanoti nusipelnę 9-12 klasių mokiniai.

Į projektą įsitraukė 7 rajono mokyklos – Švenčionių Zigmo Žemaičio, Pabradės „Ryto“, Pabradės „Žeimenos“ ir  Švenčionėlių „Mindaugo“  gimnazijos, Adutiškio ir Švenčionių vidurinės mokyklos bei Švenčionių profesinio rengimo centras. Rajono mokiniai rinks  šmaikščiausius, protingiausius, žaviausius, balsingiausius, pilietiškiausius, velniškiausius vaikinus ir merginas bei BRAVO mokytojus.  Balsų rinkimas prasidėjo, organizatoriai jau skaičiuoja pirmuosius rezultatus. Lapkričio 28-30 dienomis organizatoriai filmuos mokinius, surinkusius mokyklose daugiausia balsų. Finalinis projekto “BRAVO mokiniai 2012” renginys įvyks jau gruodžio 21 dieną Švenčionių kultūros centre. Organizatoriai džiaugiasi, kad mokiniai noriai įsitraukia į projektą ir su nekantrumu laukia finalino renginio. Jaunimo organizacija DARBAS tikisi, kad šis projektas bus puiki paskata mokiniams tobulėti įvairiose srityse ir taps tradiciniu Švenčionių rajone.