Mes turime 430 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4184
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20385
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96415
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionių rajone Ignalinos rinktinės pasieniečiai sulaikė tris vilniečius, neteisėtai gabenusius rūkalus

2012 m. lapkričio 10 d. šeštadienis Nr.86 (1230)

 

Antradienio pavakare VSAT Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos, per 4 kilometrus nuo valstybės sienos su Baltarusija nutolusio Daumilų kaimo prieigose (Švenčionių rajonas) patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A6“. Automobiliu, vairuojamu 22 metų Vilniaus rajono gyventojo, kartu vyko du 19 ir 25 metų vyrai, taip pat Vilniaus rajono gyventojai.

Sulaikytas vairuotojas bei keleiviai nepakluso pareigūnų reikalavimui ir atsisakė išlipti iš automobilio. Pasieniečiai įtariamuosius tramdė jėga ir antrankiais.

Automobilio salone ir bagažinėje rastos 4 dėžės, apvyniotos juoda polietileno plėvele, kuriose buvo aptikta 2000 pakelių po 20 vnt. cigarečių „FEST-7“, pažymėtų Baltarusijos Respublikos akcizo ženklais.

Vietovę taip pat patikrino pasienietis kinologas su tarnybiniu šunimi. Pėdsakų, liudijančių, kad gabenant sulaikytus kontrabandinius rūkalus galėjo būti neteisėtai pereita valstybės siena su Baltarusija, neaptikta.

VSAT Ignalinos rinktinės pareigūnai atlieka tyrimą dėl akcizinių prekių gabenimo.

Sulaikyti vilniečiai po apklausos paleisti, automobilis ir cigaretės saugomi Ignalinos rinktinėje. Už neteisėtą akcizinių prekių gabenimą gresia bauda nuo 10 000 Lt.

VSAT Ignalinos rinktinės inf.

 
Reklaminis skydelis