Mes turime 401 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5261
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21462
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97492
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Teismas skelbia atvirų durų dienąKonstitucijos dienos minėjimo proga

2012 m. spalio 20 d. šeštadienis Nr.80 (1223)

Siekiant didinti visuomenės pasitikėjimą teismais, skatinti atvirą ir skaidrią teismo veiklą, teismo ir visuomenės atstovų dialogą, užtikrinti informacijos sklaidą, Švenčionių rajono apylinkės teismas skelbia atvirų durų dieną ir kviečia visus, besidominčius teismų veikla ir norinčius iš arčiau susipažinti su teismo darbu, dalyvauti atvirų durų dienoje, kuri vyks 2012 m. spalio 25 d. 10 val.

Dalyviai galės susipažinti su apylinkės teismų aktualijomis, atnaujinta elektronine bylų skirstymo sistema, gauti daugiau informacijos apie teisininko profesiją, reikalavimus keliamus teisėjo, teisėjo padėjėjo, advokato, prokuroro, notaro, antstolio profesijas norintiems pasirinkti asmenims, apie valstybės tarnybą, karjeros valstybės tarnautojus, užduoti aktualius klausimus teismo pirmininkui, taip pat apsilankyti posėdžių salėse, teismo darbo kabinetuose, kitose tarnybinėse patalpose.

Visus, norinčius atvirų durų dieną apsilankyti Švenčionių rajono apylinkės teisme, kviečiame iš anksto registruotis telefonu + 370 386 66181 arba elektroniniu paštu ausra.pociuviene@teismas.lt.

 
Reklaminis skydelis