Mes turime 193 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2027
mod_vvisit_counterŠią savaitę:5420
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:52746
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Agitacijų išvargintiems žiūrovams siūlo filmų, sporto ir pramogų

2012 m. spalio 20 d. šeštadienis Nr.80 (1223)

Šįkart nekalbėsime apie politiką, jos pilna visų laikraščių puslapiuose, televizijų laidose ir autobusų stotelėse. Ką daryti, jeigu norisi išsprūsti iš agitacijos gniaužtų? Interaktyvioji televizija siūlo prieglobstį – galite pasinerti į krepšinio Eurolygą „Turkish Airlines“, įsilieti į filmo „Vidurnaktis Paryžiuje“ siužetą ar susiplakti skaniausią kokteilį kartu su rusiško kulinarijos kanalo „Telekafe“ herojais.

 

Nuo golfo iki „Formulė-1“

Pasak Gintaro Lunecko, TEO Švenčionių – Širvintų  klientų aptarnavimo skyriaus inžinieriaus, naujus kanalų rinkinius pristačiusi internetu tiekiama televizija „Interaktyvioji GALA“ pasirūpino skirtingų pomėgių turinčių žiūrovų laisvalaikiu.

„Sporto įvykiais gyvenantiems žiūrovams pasiūlėme naują kanalų rinkinį „Viasat sportas“, kuriame rasite net keturis sporto kanalus. Tai krepšinio „Turkish Airlines“ Eurolygą, UEFA čempionų lygą ir „Formulės-1“ varžybas rodantis kanalas „Viasat Sport Baltic“. Taip pat futbolo ir golfo turnyrus transliuojantis „Viasat Golf“, populiariausios pasaulyje nacionalinės Anglijos futbolo lygos varžybas rodantis „Viasat Premier League“, automobilių ir motociklų mėgėjus džiuginantis „Viasat Motor“, – sako G. Luneckas.

TEO Švenčionių – Širvintų  klientų aptarnavimo skyriaus inžinieriaus teigimu, šviesolaidžiu į gyventojų namus atkeliaujanti televizija „Interaktyvioji GALA“ išsiskiria nepriekaištinga vaizdo ir garso kokybe. Tai sukuria neapsakomą reginį ne tik sporto gerbėjams, bet ir, pavyzdžiui, pažintinių laidų žiūrovams.

 

Kelionės po gamtą ir vaikystę

„Atsižvelgdama į klientų poreikius, televizija „Interaktyvioji GALA“ pasipildė naujais rinkiniais: „Viasat filmų“ ir „Rusiški kanalai“, – teigia G. Luneckas.  

„Rusiškų kanalų“ rinkinys gausus pažintinių programų: apie keliones, istoriją, mokslą ir žmones laidas kuriantis kanalas „Moja Planeta“, žymių žmonių gyvenimo užkulisius atskleidžianti programa „Vremia“, kulinarinių kelionių maršrutus braižantis kanalas „Telekafe“.

„Rusiškų kanalų rinkinyje „Interaktyvioji GALA“ surinko visus kokybiško turinio kanalus. Nė vienas tikras kinomanas nepraleis progos pasinerti į rusiškų filmų herojų charakterio gilumas – tereikia įsijungti kanalą „Dom kino“. Informacines ir analitines laidas kuriantis „TVCi“ leidžia dar plačiau atverti akis į mus supantį ekonomikos, politikos, sporto, kultūros ir pramogų pasaulį. Mažiesiems žiūrovams seną gerą animaciją transliuojantis kanalas „Karusel“ primins, kokia svarbi yra draugystė, sąžiningumas ir dėmesys aplinkiniams. Prisipažįstantieji, kad klausosi rusiškos muzikos tikrai įsijungs populiariuosius vaizdo klipus transliuojančią „RuMusic“, – sako G.Luneckas.

 

„Vidurnaktis Paryžiuje“ ar „Tiksinti bomba“

Dar viena staigmena papildomų kanalų naujienose – rinkinys „Viasat filmų“. Naujausias, tik ką kino ekranuose prasisukusias kino juostas be reklaminių intarpų rodantis „TV1000 Premium“ šiuo metu rodo kritikų liaupsinamą „Vidurnaktį Paryžiuje“. Ne taip romantiškai nusiteikusiems žiūrovams, turbūt, labiau norėsis įsijungti „TV1000 Action“, kur kaip tik anonsuojamas veiksmo trileris „Tiksinti bomba“. Vakare šiuo kanalu galima pamatyti ir erotikos. Populiariausių pasaulio filmų kanalas „TV1000“ siūlo prisiminti visuomet sukrečiantį filmą „Nepadorus pasiūlymas“, o rusiško kino gerbėjų jau laukia kanalas „TV1000 Ruskoje Kino“.

„Interaktyvioji GALA“ klientai „Viasat sporto“ bei „Viasat filmų“ kanalų rinkinius gali užsisakyti atskirai, arba abu kanalų paketus viename „Viasat combo“. Šiuos, o taip pat ir „Rusiškų kanalų“ rinkinį jie matys už papildomą mėnesio mokestį. Dabar nauji „Interaktyvioji GALA“ klientai „Rusiškų kanalų“ rinkinį gali išbandyti iki 2 mėnesių be šio papildomo mokesčio. Detali informacija apie užsakymo sąlygas – www.gala.lt ir mokamu telefonu 1817.

 

Konsultuos „Maxima“ parduotuvėse

TEO konsultantai spalio 20 ir 27 d. bei lapkričio 3, 10 ir 17 d. nuo 10 iki 18 val. lauks gyventojų ir atsakys į klausimus apie skaitmeninę televiziją „Maxima“ parduotuvėse, esančiose Švenčionyse, Vilniaus g. 37, ir parduotuvėje Pabradėje,  esančioje Vilniaus g. 96