Mes turime 387 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4900
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23444
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70770
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ siūlo senjorams bendrauti daug, pigiai ir patogiai

2012 m. spalio 17 d. trečiadienis Nr.79 (1222)

Renkantis mobilųjį telefoną svarbu jo patogumas. Šiam teiginiui ypač pritaria senjorai, kurie žino, koks svarbus telefono dydis, ekrano ir mygtukų plotis. Todėl telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ už 1 litąpasiūlė specialiai senjorams skirtus mobiliuosius telefonus „Huawei G 500“. Apsilankius artimiausiame „Tele2“ salone, visų senjorų laukia ir specialus pokalbių planas, kuris leis sutaupyti ir bendrauti dar daugiau.

 

Pigių pokalbių pasiūlymas

„Mobilusis ryšys senjorams svarbus tiek pokalbiams su artimaisiais, draugais, tiek prireikus paprašyti pagalbos ar susirgus. Geriau turėti telefoną, kuriuo naudotis lengva – ekrane aiškiai matytųsi tekstas, mygtukai būtų pakankamai dideli patogiai surinkti numerį. Svarbi ir galimybė kalbėtis nevaržomai ir skambinti ne tik kai būtinai reikia, bet ir kai norisi bendrauti“, – sakė Tomas Burovas,  „Tele2“ marketingo vadovas.

Norėdami kalbėti laisvai, visi senjorai gali pasinaudoti specialiai jiems skirtu mokėjimo planu. Jis kainuoja 10 Lt per mėnesį ir suteikia 100 nemokamų minučių skambučiams į visus Lietuvos mobiliojo ryšio tinklus. Be to, su dviem pasirašant sutartį pasirinktais abonentiniais numeriais „Tele2“ tinkle galima bendrauti visiškai nemokamai ir be apribojimų.

 

Patogus telefonas senjorams

Kad skambinti būtų patogu ir paprasta, „Tele2“ siūlo specialiai senjorams skirtą mobilųjį telefoną. Pasirinkus naująjį planą senjorams ir pasirašius 18 mėn. paslaugų teikimo sutartį, toks telefonas kainuos vos 1 Lt be jokių papildomų mokesčių. 

Patogiam naudojimui pritaikytas „Huawei G 500“ turi du greituosius mygtukus, kuriuos paspaudus iš karto surenkamas iš anksto nustatytas telefono numeris. Telefone įdiegtas ir specialus pagalbos skambučio mygtukas, kuris leidžia greitai paskambinti bendru pagalbos numeriu 112.

„Huawei G 500“ senjorai suras daugiau naudingų funkcijų – žibintuvėlį, radiją, didinamąjį stiklą ir fotoaparatą. Be to, reikalingiausios funkcijos, tokios kaip telefono atrakinimo bei žibintuvėlio mygtukai išdėstyti telefono šone. Taip paskambinti ir pasinaudoti reikalingiausiomis funkcijomis galima daug greičiau ir paprasčiau.

Naujuoju pokalbių plano ir telefono už 1 Lt pasiūlymu pasinaudoti gali ir nauji, ir esami „Tele2“ klientai. Tai padaryti galima visuose „Tele2“ salonuose ir internetu, svetainėje www.tele2.lt.

Bendrovės „RAIT“ rugpjūtį atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Daugiau nei pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis. Daugiau nei pusė apklausos dalyvių teigė, kad „Tele2“ paslaugos yra pigiausios.