Mes turime 277 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:445
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16646
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92676
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Sėkmės visiems, metus skaičiuojantiems rugsėjais

2012 m. rugsėjo 29 d. šeštadienis Nr.74 (1217)

Rugsėjo 3 dieną Švenčionėlių lopšelis darželis „Vyturėlis“ duris atvėrė vediniems vaikučiais tėveliams ir mamytėms. Kaip visada gražiai pasipuošę, su gėlėmis gležnose rankelėse vaikai skubėjo pasidalinti su draugais ir auklėtojomis vasaros įspūdžiais.

Pasidžiaugę vieni kitais, pabendravę nuskubėjome į salę. Į šventę salėje susirinko visi: mažiausi „Linelio“, „Saulutės“ grupių vaikučiai, subėgo „Varpelio“, „Rugelio“, „Drugelio“, „Zuikučių“, „Boružėlės“, „Bitutės“, „Pieštuko“, „Žiogelio“ grupių vaikai. Susirinkusius pasveikino darželio direktorė Aldona Čuvalova, palinkėdama sėkmingo bendravimo ir bendradarbiavimo, prasmingų darbų, neišsenkančio kūrybiškumo ir geranoriškumo.

Muzikos vadovė Vanda Miloš, linkėdama sėkmės, gražaus rudenėlio ir geros nuotaikos, įteikė vaikams didelę pintinę obuolių.

„Žiogelio“ ir „Bitutės“ grupių vaikai padainavo dainą apie rudenėlį, dovanojo visiems smagų šokį „Suktinis“. „Pieštuko“ grupės vaikų kvartetas padainavo dainelę apie vasaros džiaugsmus. „Rugelio“ ir „Boružėlės“ grupių vaikai atskubėjo su pintinėle obuolių ir dainelėmis „Obuoliukai“ bei „Per mišką aš einu“.

Truputį liūdna, kad „Žiogelio“ ir „Pieštuko“ grupių vaikučiams šis ruduo daželyje jau paskutinis. Dauguma jų darželį pradėjo lankyti būdami vos metukų, o dabar – jau jiems po šešerius ir jie – priešmokyklinukai. Tačiau džiaugiamės, kad darželyje jie augo, lavinosi, daug išmoko ir kitą rugsėjį drąsiai skubės į mokyklą. Linkiu savo grupės ugdytiniams ir kitiems ikimokyklinukams, kad ateinantys mokslo metai būtų sėkmingi, kupini darbų ir svajonių, gerų emocijų, kantrybės, draugų ir kelionių.

Padėkoję vaikams už puikų koncertą aplodismentais, išsiskirstėme visi į grupes, kur vaikučių laukia mėgstamiausi žaislai ir žaidimai, knygelės, akvarelės, dėlionės ir daug įvairių darbelių.

Taigi sėkmės visiems, metus skaičiuojantiems rugsėjais!

Ivona MARTINKĖNIENĖ

Švenčionėlių vaikų lopšelio darželio „Žiogelio“ grupės pedagogė

 
Reklaminis skydelis